Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • november 2015
  M D W D V Z Z
  « okt   dec »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

Nieuwe zender Evenaar start op 30 november

Posted by dtvfan op 4 november 2015

De Buren, de overkoepelende exploitatiemaatschappij boven de regionale tv-zenders ATV, TV Limburg en TV Oost, lanceert op 30 november een nieuwe nationale zender: Evenaar. Dat heeft De Buren vandaag bekendgemaakt. De nieuwe zender wil een mix “tussen Vlaanderen Vakantieland en National Geographic” zijn en richt zich op stad, streek en land. Er zullen zowel regionale als internationale reportages te zien zijn op Evenaar. Op 30 november zal Evenaar beschikbaar zijn bij Telenet (kanaal 51) en TV Vlaanderen (kanaal 13). Later zal Evenaar ook bij Proximus TV komen.

12 Reacties to “Nieuwe zender Evenaar start op 30 november”

 1. William said

  Ik zit er wel niet echt op te wachten, maar het is weer van dat. Zal later ook bij Proximus TV komen. We zijn dat als Proximus klant ondertussen al gewoon.

 2. Ivan Uytterhaegen said

  Proximus TV moet eerst onderzoeken of een nieuwe Vlaamse zender zo maar kan toegevoegd worden zonder compensatie voor de Franstaligen…

 3. Ivan Uytterhaegen said

  Ik heb het gehad met Proximus TV, ik neem opnieuw een abonnement op TV Vlaanderen. En sinds kort kan men zich in België ook abonneren op het Nederlandse Canal Digitaal. Dat wordt dus smullen van RTL 4,5,7,8 en RTL Lounge, Net 5, SBS 6, SBS 9 en Veronica. Plus de thema kanalen van de NPO !!! YES !!!

 4. een zender zoals Stories met veel herhalingen vrees ik.
  zal geen grote vernieuwing geven.

  Tv Vlaanderen vernieuwd binnenkort hun aanbod met gesloten bakjes met kaarten gepaird aan de box zoals telenet en Canal digitaal volgt voor wie satelliet weer wilt 😉
  gedaan met eigen ontvanger kijken,of je moet met beide aanbieders een CI+ gebruiken en 1 programma kijken per CI module en problemen hebben met de zenders dat op beide providers zitten.
  denk dat je dan Proximus of telenet gaat missen 😉

 5. Scaramouche said

  Via “andere kanalen” heb ik al enkele keren rustig door RTL 4,5,7,8 en RTL Lounge, Net 5, SBS 6, SBS 9 en Veronica gezapt. Ieder zijn smaak natuurlijk, maar wat op die zenders te smullen valt zie ik echt niet in.

 6. veel van de nederlandse comercielle programma’s worden ook bij de vlaamse getoond in een wat andere vorm soms of naam.
  in het begin is het leuk die nederlandstallige zenders maar na een tijdje erger je ook aan bepaalde dingen,
  soms 10 minuten reclame,heel veel herhalingen.
  enig pluspunt is dat Fox en Comedy central versie in nederland beter is dan de vlaamse versie qua aanbod.

 7. Cardinaels Kurt said

  Alleen al voor de logo s vind ik de Nederlandse zenders leuk 😉 lol

 8. enkel voor de logo’s,niet voor de nachtprogramering 😛 lol

 9. Cardinaels Kurt said

  😉

 10. En kunnen we dan in het buitenland de regionale TV zenders als TV Oost niet meer bekijken via TV Vlaanderen?

 11. Alfred Meyhui said

  Bij het begin van jullie uitzendingen keken wij bij het zappen toevallig naar” de uitzending “lovely planet” waar een documentaire over de ruta 40 in Argentinie getoond werd. Wij zouden deze documentaire nogmaals willen bekijken : wanneer wordt ze nomaals uitgezonden?
  mvg, Alfred Meyhui en Linda Detailleur , fredmeyhui@hotmail.com

 12. kenneth vl said

  gaap, saaie zender vind ik, niks boeiend maar smaken verschillen zekers???

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: