Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juni 2016
  M D W D V Z Z
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

MENT TV vervangt vanaf 1 september Anne bij Proximus TV

Posted by dtvfan op 1 juni 2016

Vanaf 1 september zal MENT TV Anne vervangen in het basisaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus gemeld in een persbericht. Anne, dat exclusief via Proximus TV te bekijken is, zal deze zomer stoppen met uitzenden. Proximus en Medialaan, eigenaar van onder andere vtm en 2BE, werken sinds de start van Anne mee aan de zender. Bovendien was Anne in 2009 de eerste muziekzender die zich richtte op Vlaamse muziek. Een exacte datum waarop Anne stopt is voorlopig niet bekend.

“Proximus TV gelooft dat er beter aan de verwachtingen van de Vlaamse muziekliefhebbers kan worden voldaan wanneer slechts één zender zich hier ten volle op toelegt,” meldt Proximus in het persbericht. “Proximus TV is dan ook verheugd om deze samenwerking aan te kondigen en zich er op deze manier van te verzekeren dat liefhebbers van Vlaamse muziek een meer dan waardig alternatief wordt aangeboden. Mochten klanten naar aanleiding van deze verandering hun abonnement op Proximus TV willen opzeggen, dan zouden we dat jammer vinden. Zij kunnen dat echter op elk moment, kosteloos, schriftelijk of telefonisch.”

MENT TV, dat ook Vlaamse muziek en schlagers brengt, zal dus vanaf september als opvolger dienen van Anne bij Proximus TV. Tot hier toe was MENT TV enkel via Telenet en SFR te ontvangen. MENT TV zal bij Proximus TV dezelfde kanaalnummers innemen als Anne. Bovendien zal de zender voor het eerst ook in Wallonië te ontvangen zijn.

2 Reacties naar “MENT TV vervangt vanaf 1 september Anne bij Proximus TV”

 1. William said

  Het kostte gewoon teveel voor Proximus en echt veel kijkers zal Anne ook noimoit gehad hebben. Hopelijk heeft PX dan eens centen over voor uitbreiding van het HD aanbod.

 2. Bij TV Vlaanderen komt 192TV erbij !!! Gouwe ouwe hits non-stop. Dat wordt genieten !

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: