Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • mei 2016
  M D W D V Z Z
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

13th Street NL en Syfy NL stoppen met uitzenden vanaf 1 juli

Posted by dtvfan op 10 mei 2016

De Nederlandstalige versies van 13th Street en Syfy stoppen vanaf 1 juli in de hele Benelux. Dat hebben onder meer Proximus en Telenet aangekondigd. NBC Universal, dat eigenaar is van de zenders, wil de Nederlandstalige versies niet meer verdelen in de Benelux. Hierdoor zullen vanaf juli 13th Street NL en Syfy NL bij alle digitale tv-providers niet meer beschikbaar zijn. De Franstalige versies van beide zenders blijven wel bestaan. Voorlopig is het niet bekend of de digitale tv-providers andere zenders of content als vervanging zullen aanbieden.

Update 1 juni: Proximus zal vanaf juli de eigen zender Movies & Series van de Movies & Series Pass als tijdelijke vervanging aanbieden in de boeketten Entertainment NL en Multi NL. De provider gaat intussen op zoek naar vervangers van 13th Street en Syfy.

8 Reacties naar “13th Street NL en Syfy NL stoppen met uitzenden vanaf 1 juli”

 1. peterke said

  beste,
  ik hopelijk 13 th street + syfy blijven op kabel telenet
  waarom stoppen met uitzenden vanaf 1 juli 2016 13th street + syfy .
  ik vind leuk 13th street + syfy gloeien serie en film
  ik woon in boom kabel telenet voormalig integan

 2. Dcaramouche said

  En àls de vrijgekomen plaats al ooit aangevuld wordt zal het met kook- of sportzenders zijn vermoedelijk 😦

 3. Niceguy said

  Een mooie gelegenheid voor TV Vlaanderen om in de plaats Fox Vlaanderen HD en AMC HD toe te voegen.

 4. md said

  Dikke vette SCHANDE van NBC UNIVERSAL!,Wat gaan we er voor in de plaats krijgen?(als er al iets in de plaats komt).Weer een kookzender,of wat andere brol??

 5. luc said

  ze stoppen in de hele benelux met nederlandse versie heeft nbc universal gezegd

 6. wim snykers said

  Als Proximus nu eens de op 23 mei 2015 beloofde BBC First in de plaats zou geven ? Of WDR … Maar neen, liever exotische zenders waar geen kat naar kijkt !

 7. anime45 said

  Telenet zal toch iets in de plaats moeten zetten , het zijn immers twee betaalzenders. Iets in de plaats of de prijs van het pakket omlaag, ik denk niet dat mensen het nog pikken dat steeds meer zenders uit een betaalpakket blijven verdwijnen. Bbc 3 en 4 werden ‘vervangen’ door bbc prime, dat is één zender minder, en dan nog eentje die 24 u per dag dezelfde serie en liefst nog dezelfde episode uitzenden.

 8. telenet zit voorlopig ook nog met het plaatsgebrek,
  een hd zender neemt eenmaal meer plaats in dan 2 sd zenders en bbc prime kost ook meer vrees ik dan die 2 bbc zenders waarvan er 1 al is verdwenen omdat ze enkel nog via internet te bekijken zijn.
  wat kunnen ze nog toevoegen dat voor de benelux is en welke geen problemen geeft voor reclame inkomsten (dus geen nederlandse rtl en sbs groep zenders).
  veel zal er niet meer te vinden zijn he.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: