Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • april 2016
  M D W D V Z Z
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

KTO blijft in basisaanbod van Proximus TV

Posted by dtvfan op 19 april 2016

De Franse katholieke zender KTO verdwijnt dan toch niet op 30 april uit het basisaanbod van Proximus TV. Dat heeft Proximus in een persbericht gemeld. De digitale tv-provider zou op 30 april KTO schrappen, maar dit gaat uiteindelijk toch niet door na een online petitie van de zender met meer dan 25.000 handtekeningen. “Hoewel een beperkt aantal mensen KTO bekijken, luistert Proximus naar z’n klanten en blijft Proximus gevoelig aan hun reacties, die duidelijk aangaven hoe belangrijk deze zender voor hen is,” meldt Proximus. KTO is blij met de beslissing van Proximus en hoopt dat de zender binnenkort ook bij Telenet en VOO beschikbaar komt.

6 Reacties to “KTO blijft in basisaanbod van Proximus TV”

 1. Laatste doet mij vragen stellen of telenet haar bandbreedte op de kabel beter kan gebruiken voor andere zenders dan deze,
  Of gaan ze weer ene weg doen daarvoor of bekrimpen op de bandbreedte per mux.
  Ben eens benieuwd.
  En zullen wel veel waalse en brusselse mensen die petitie getekend hebben en enkele van de kerkraad enzo 😛

 2. Bart said

  Het is dan weer te hopen dat “WDR 3” in het basisaanbod van Telenet wordt opgenomen
  en als dat niet het geval is in het aanbod van Mobistar

 3. William said

  PX luistert naar zijn klanten? Toe ze ZDF en ARD er afgooiden duurde het meer dan een jaar eer ze terug waren, ondanks petities en veel media aandacht. Zelfs de tussenkomst van Angela Merkel kon niet baten. Nu vragen de klanten uitbreiding van het HD aanbod van oa NPO zenders. Er loopt nu constant een banner op de NPO zenders dat de SD uitzendingen stoppen en nog wordt daar niets mee gedaan. PX luistert alleen maar naar winstcijfers.

 4. Bennyvr said

  Weer het zoveelste bewijs dat Proximus alleen maar luistert naar en ingaat op de eisen van de Franstaligen.

 5. Daar er bij proximus nog veel klanten enkel sd beelden kunnen ontvangen heeft het geen zin om hd zenders toe te voegen als er veel die niet kunnen zien,
  Is beetje nadeel aan proximus,van zodra iemand te ver van de centrale zit dan valt die op lagere snelheid voor internet en dan kan die soms ook enkel maar sd kijken.
  Daar heeft een kabel kijker geen last van,daar is het alles of niks.
  Vrees dat proximus zelf iets ga moeten aan doen zodat mensen sneller internet kunnen krijgen,meer centrale’s zetten misschien als dit een oplossing is en dichter bij de huizen ook.

 6. @bart vrees voor je vraag,
  Daar er amper werd gekeken naar wdr3 en de zender teveel vraagde om hen nog door te geven zal die er niet snel bijkomen.
  Ook niet bij mobistar want die hangen af van telenet van het aantal zenders dat ze kunnen en willen doorgeven.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: