Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • november 2009
  M D W D V Z Z
  « Okt   Dec »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Pebble TV start op 12 november in Nederland

Posted by dtvfan op 10 november 2009

Pebble TVOp 12 november start in Nederland de nieuwe kinderzender Pebble TV. Pebble TV is een initiatief van de Nederlandse clown Bas van Toor, beter gekend als Bassie en Henk Krop. De digitale kinderzender zal in Nederland bij onder andere bij CAIW en Lijbrandt Telecom vanaf 12 november beschikbaar zijn. Pebble TV zal normaal gezien ook in Vlaanderen beschikbaar komen, maar bij welke providers en wanneer is nog niet bekend. De onder-handelingen met de providers zijn nog bezig. We houden u alvast op de hoogte.

5 Reacties to “Pebble TV start op 12 november in Nederland”

 1. Guy Faes said

  Beste Henk Krop,

  Ik schrijf u vanuit Nieuw Zeeland waar ik op dit moment woon. Proficiat met jou nieuwe kinderzender. Ik ben erg geinteresseerd in uw project als producent, regisseur. Ik heb hier mijn eigen productie bedrijfje en momenteel zijn wij een pilootaflevering aan het inblikken van een tv-reeks voor kinderen 8-10 jaar. Het is een nieuwe serie, niet bekend en mogelijkheden om aan merchendising te doen. Mocht u dat interesseren voor Pebble TV, laat het me dan weten. Ik hoop van jou een reactie te mogen ontvangen.
  Met vriendelijke groet.
  Guy Faes
  Belgiumkiwi Ltd
  5 Ajax street -8061 Christchurch – New Zealand

 2. wat heeft deze reactie te zien met het blog ????
  je zou dit beter doorsturen aan pebble tv zelf.

 3. Malee Zelf said

  Proficiat dit is wat Nederland nodig heeft. En niet alleen Nederland, U zou internationaal ook hoog scoren met dit kinder-vriendelijk kanaal.

  Keep up the good work!

 4. Tom said

  Wanneer komt deze voor België?

 5. dtvfan said

  Dat is nog niet bekend, mogelijk nog voor het einde van het jaar. Dit is afhankelijk van de onderhandelingen met de providers.

  Met vriendelijke groeten,
  dtvfan

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: