Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • november 2009
  M D W D V Z Z
  « Okt   Dec »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Teletekst van Eén ook via iPhone en Blackberry

Posted by dtvfan op 12 november 2009

Pebble TVVanaf vandaag kunnen de teletekstpagina’s van Eén behalve via de televisie en het internet ook via smartphones geraadpleegd worden. Dat meldt de VRT. Na het downloaden van een extra stukje software kunnen bezitters van een iPhone of Blackberry het vertrouwde teletekst altijd en overal bekijken. Wie de teletekstapplicatie op een.be/teletekst-mobiel downloadt op zijn iPhone of Blackberry kan de informatiepagina’s voortaan overal raadplegen. De toepassing moet over enkele maanden ook beschikbaar worden voor andere smartphones.

De mobiele versie van teletekst combineert het vertrouwde uitzicht, de snelheid en het aanbod van up-to-date informatie van teletekst met het gebruiksgemak van een smartphone. Vooral navigeren wordt met de nieuwe applicatie een stuk gemakkelijker op een smartphone.

De lancering van een mobiele versie van teletekst past binnen de strategie van de VRT om zijn vertrouwde inhoud via zo veel mogelijk platformen aan te bieden. De komende maanden zal de openbare omroep zijn mobiele aanbod verder uitbreiden met mobiele applicaties en websites.

Advertenties

4 Reacties to “Teletekst van Eén ook via iPhone en Blackberry”

 1. Tom said

  Makkelijk voor op de blackberry 🙂

 2. Tom said

  Ik heb het geinstalleerd op mijn Berry 9000 (Bold) en hij werkt niet zonder geldig e-mail adres (BIS Server) wel jammer, hopelijk komt er een update voor Wi-Fi only.

 3. peter destickere said

  hoe kan ik teletekst op men bb zetten

 4. dtvfan said

  Voortaan moet u geen teletekstapplicatie downloaden op uw smartphone of tablet. U surft met uw smartphone of tablet naar http://www.een.be/teletekst, waar u normaal gezien instructies krijgt om teletekst te bekijken.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: