Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • april 2011
  M D W D V Z Z
  « Mrt   Mei »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

WK snooker live op Eurosport en Eurosport 2

Posted by dtvfan op 15 april 2011

EurosportVan zaterdag 16 april tot en met maandag 2 mei wordt het WK snooker gespeeld in het Crucible Theatre in Sheffield. Het evenement is van begin tot eind te zien op Eurosport en Eurosport 2. En bovendien ook online met de Eurosport Player. Dat meldt Eurosport.

Met meer dan 195 uur aan live coverage is het de meest complete verslaggeving van een WK snooker ooit. Ook de wedstrijden op de tweede tafel zijn live te bekijken. Daarnaast zijn diverse partijen exclusief te volgen met de Eurosport Player, waarop ook alle wedstrijden terug te zien zijn.

Het WK snooker is het oudste toernooi van het mondiale snooker. Het vindt plaats in het Crucible Theatre in Sheffield (Engeland) en duurt 17 dagen, waarmee het een van de langst durende sportevenementen in de sportwereld is. De top 16 van de wereld plus 16 qualifiers, nemen het tegen elkaar op en verdelen meer dan één miljoen Britse ponden.

In 2010 werd de Australiër Neil Robertson wereldkampioen. Hij versloeg de Schot Graeme Dott in de finale en zal het dit jaar wederom op moeten nemen tegen grootheden als John Higgins en Ronnie O’Sullivan.

Het commentaar wordt verzorgd door Alex Lely, Reind Duut, Jan Ebbinge, Rudy Bauwens en Bjorn Haneveer. Eurosport en Eurosport 2 zijn beschikbaar in het zenderaanbod van Belgacom TV, Mobistar Digital TV, Telenet Digital TV en TV Vlaanderen.

Advertenties

3 Reacties to “WK snooker live op Eurosport en Eurosport 2”

 1. Johan Lowyck said

  Snooker – Gaap …

 2. Bert Pieters said

  Erg irritant is het commentaar van Jan Ebbinge.
  Hij hoort zichzelf wel heel erg graag praten.
  Geef eens blijk van visie op snooker, beste man, of ga aub iets anders doen.

 3. frits said

  Er wordt nogal veel geschreven over het commentaar op snooker door Jan Ebbinge.
  In zekere zin misschien terecht?
  Maar,..Jan Ebbinge heeft hier een zeer sterk punt.
  Deze man schuwde allerminst,om het snooker(commentaar) te leren tijdens uitzendingen.(bv van Rudie Bouwens) Ik heb zijn beginperiode mbt snooker op Eurosport gevolgd,en heb daarover nagedacht.
  En daar is heel veel durf en moed voor nodig,laten we wel zijn! Jan Ebbinge was niet bang om af te gaan! En wilde hier niet de grote man uithangen,maar gewoon als mens overkomen.Een mens,dat eerst moest leren,zoals wij allen.
  Aan de andere kant kan ik alle afkeurende reacties begrijpen,het publiek is hier nu eenmaal niet zo begripsvol en tolerant.LAAT hem het dan eerst goed leren en dan terugkomen(of liever niet),zo werd er gesproken.
  Maar,..toch….ALLE goede commentatoren hebben het eerst moeten leren!
  En,..op Sportnet was het nog veel erger! Daar moest een commentator zeker zo´n vier sporten verslaan.En als je dan geen specialist op een bepaalde sport was,.tja,…dan viel je weleens door de mand.Dan ontstaan er gewoon blunders.Maar,..daar was Jan niet bang voor!
  En goed principe,..verdient deze man dan alleen maar om afgekraakt te worden,geeft hij daarentegen misschien niet het goede voorbeeld? Of dingen,waar wij eens over na dienen te denken? Maar,hoelang is dit alweer geleden? En als je dan vandaag NOG zulke kritieken hoort,….wat is er dan aan de hand,en DAT weet ik echt niet.
  Frits

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: