Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2016
  M D W D V Z Z
  « Jan   Mrt »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  29  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Mobistar lanceert digitale tv en internet op 1 maart

Posted by dtvfan op 15 februari 2016

MobistarMobistar heeft vandaag zijn pakket met digitale tv en internet via de kabel voorgesteld. Concreet kunnen enkel Mobistar-klanten vanaf 1 maart het pack met internet en digitale tv bestellen. Het internet bij Mobistar bevat onbeperkt volume en heeft een snelheid tot 100 Mbps. Digitale tv via Mobistar bevat een 70-tal tv-zenders waarvan meer dan 10 zenders in HD, een opnamefunctie (tot 4 gelijktijdige opnames), een tv-gids en een pauzefunctie. Ook zullen er analoge zenders beschikbaar zijn. Een VOD-catalogus met films en series, Belgisch voetbal en een mogelijkheid tot uitgesteld kijken ontbreken wel in het tv-aanbod.

Het pakket met internet en digitale tv is voor 49 euro beschikbaar voor Mobistar-abonnees. Klanten met een Panter 45 en 60 betalen voor het pakket 39 euro. Bovendien is het pakket niet overal beschikbaar. In Vlaanderen kunnen enkel Mobistar-klanten in Leuven en Aalst het pakket bestellen en in Brussel in een 8-tal gemeenten. Mobistar wil de mogelijkheid voor internet en digitale tv geleidelijk uitrollen over heel België tegen het einde van dit jaar.

Update 10 maart 2016: Sinds vandaag zijn ook de zenderlijsten bekend van Mobistar TV. Op onderstaande links kan u het hele zenderaanbod bekijken van de nieuwe digitale tv-provider. Er zijn geen extra zenderpakketten beschikbaar, enkel een basisaanbod.
Zenderaanbod Vlaanderen
Zenderaanbod Brussel (Telenet-gebied)
Zenderaanbod Brussel (VOO-gebied)
Zenderaanbod Wallonië

Meer informatie over het aanbod kan u vinden op mobistar.be/tv.

Advertenties

9 Reacties to “Mobistar lanceert digitale tv en internet op 1 maart”

 1. Degene die het tsten klagen al van uitval van zenders savonds en te hoge latenci en dat de diensten via frankrijk gaan waar ze een systeem gebruiken dat niet stabiel is en al enkele jaren bij orange frankrijk word aangeklaagd en niks aan gdaan wod.
  Stabiliteit zou dus een nadeel kunnen zijn.

 2. mucteba kara said

  master-magic wat betekend dat voor telenet en voor frequitie mhz in deze regio

 3. Antoon said

  Leuk geprobeerd. Te weinig HD zenders in het pakket. 70 Zenders is te veel. Kunnen beter naar een 50 tal meest bekeken zenders gaan en daarvan zoveel mogelijk in HD. Dan kun je de concurrentie pas aangaan met Telenet en Proximus.

 4. Bart said

  Op dit ogenblik is het nog altijd niet bekend welke analoge en / of digitale zenders zullen te zien zijn (een soort zenderkaart)

 5. Voor Brussel zijn er twee versies van de zenderlijsten Telenet: https://www.mobistar.be/sites/b2c/files/ch_list_tlnbru_nl.pdf & Voo: https://www.mobistar.be/sites/b2c/files/ch_list_voobru_nl.pdf en op termijn zal er daar ook wel een SFR (vroeger Numericable) versie bijkomen

 6. dtvfan said

  Bedankt voor de melding! We zetten het erbij! 🙂

  In het SFR-gebied is Mobistar nog niet actief met tv. Het is afwachten op een eerste uitbreiding in België van Mobistar.

  Met vriendelijke groeten

 7. peterke said

  welke telenet digitaal nieuw zenders komen op kabel
  dit jaar 2016 ???

 8. Bart said

  Zou het niet beter geweest zijn bij de start van Mobistar Tv het vlaamse en waalse aanbod gelijk op mekaar af te stemmen.
  Zo ontbreken in het vlaamse aanbod maar liefst 26 zenders die wel in het waalse aanbod voorkomen
  (de regionale zenders niet meegerekend)

 9. Antoon said

  Had niet anders verwacht. Bij Proximus hebben de Franstalige zenders ook al de overhand. En iedereen accepteerde dit maar. Het is gewoon schandalig.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: