Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2016
  M D W D V Z Z
  « Jan   Mrt »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  29  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Mobistar wordt Orange en lanceert kabel tv voor eind maart

Posted by dtvfan op 4 februari 2016

MobistarVandaag heeft de raad van bestuur van Mobistar om de merknaam Mobistar te veranderen in Orange. Dat heeft Mobistar gemeld in een persbericht. Na een marktanalyse vorig jaar viel de optie voor naamswijziging op tafel. Vandaag viel uiteindelijk de beslissing om de naam van de meerderheidsaandeelhouder Orange (53%) aan te nemen. “De introductie van het merk Orange zal Mobistar toelaten om zijn positie op de Belgische markt te versterken, niet alleen als een mobiele, maar ook als een convergente speler,” zo meldt Mobistar.

De operator wil voor eind maart via de kabel zijn pakket met internet en digitale tv lanceren. Dat zal nog onder de merknaam Mobistar gebeuren. Tegen het einde van het jaar zullen alle diensten onder de merknaam Orange vallen.

Jan Steyaert (voorzitter raad van bestuur Mobistar): “In zijn bijna 20-jarig bestaan heeft Mobistar de Belgische telecommunicatiemarkt vernieuwd en gedemocratiseerd. De aanname van een groot internationaal merk zoals Orange zal de onderneming in staat stellen om de Belgische markt te blijven dynamiseren in het voordeel van de consument. Het is daarom dat onze Raad van Bestuur zonder reserve en unaniem heeft gestemd vóór de merkwijziging zodat Mobistar zich verder kan ontwikkelen onder het merk Orange.”

Advertenties

5 Reacties to “Mobistar wordt Orange en lanceert kabel tv voor eind maart”

 1. kenneth vl said

  die fransen hebben toch weeral hun zin gehad, vive Orange

 2. Walter Peeters said

  @Kenneth: klopt, maar toch een leuke naam vind ik! 🙂

 3. naam heeft vroeger al bestaan in belgie en is dan base geworden.
  hebben nog gsm’s verkocht met orange label op

 4. Scaramouche said

  Mij zal het benieuwen wat zij gaan aanbieden: welke zenders, welke gsm-dekking (waar ik woon is die vrijwel nihil) , welke internetsnelheid en tegen welke prijs. Leve de concurrentie 🙂

 5. Alexander said

  Eigenaardig dat zij geen vaste telefonie aanbieden.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: