Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • januari 2016
  M D W D V Z Z
  « Dec   Feb »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

BFM TV voortaan beschikbaar bij Proximus TV

Posted by dtvfan op 1 januari 2016

De Franse nieuwszender BFM TV is sinds vandaag beschikbaar in het basisaanbod van Proximus TV. Dat meldt Proximus. BFM TV is in Frankrijk de best bekeken nieuwszender en is eigendom van NextRadioTV. De abonnees van de digitale tv-provider kunnen BFM TV in HD bekijken op kanaal 277.

Advertenties

14 Reacties to “BFM TV voortaan beschikbaar bij Proximus TV”

 1. Scaramouche said

  Er zijn nu al méér Franstalige zenders bij Proximus TV dan Nederlandstalige, en toch komen er nog bij. Moet dat nu echt? Waar blijven de vier zenders van ITV, Channel 4, enz? (om over uitbreiding van het HD-aanbod nog maar te zwijgen)

 2. Om de zenders van ITV en Channel 4 door te geven zal er waarschijnlijk teveel geld op tafel moeten gelegd worden omwille van de uitzendrechten. Zelfde reden waarom de commerciële zenders uit Nederland ook niet beschikbaar zijn in Vlaanderen en VTM, Vier en Vijf niet in Nederland op de kabel zitten.

 3. BFM, alle BBC, alle ITV, alle Channel 4, alle Channel Five, alle Duitse zenders publiek en commerciëel, allemaal vrij te ontvangen via de schotel. Voor hen die de mogelijkheid hebben een schotel te plaatsen: voor minder dan 250 Euro éénmalige kost (receiver, schotel en lnb), kijk je al die zenders… Voorbeeld: SAB TITAN III HD COMBO 1 Kaartlezer 1CI USB/PVR (+/- 90 Euro), schotel (+/- 40 Euro), lnb triple block astra 1+2+3 (+/- 90 Euro). Bovendien beschikt de ontvanger over 3 tuners: Sat, DVB-T en kabel. Bezoek eens een paar websites en check de prijzen: http://www.flandersdigital.be/ of http://www.satelec.be/ of http://www.altsat.be/ of http://www.deschotelshop.be/
  Wie zoekt, die vindt ! Ook de commerciële zenders van Nederland, RTL, SBS en FOX, legaal beschikbaar in België via de satelliet, mits afname abonnement bij CanalDigitaal bij een Belgische winkel, zie websites hierboven.

 4. peterke said

  canaldigitaal nederland belangrijk adres in nederland kan niet belgie adres voor canaldigitaal alleen tv vlaanderen adres in belgie

 5. William said

  Een adres in Nederland is niet meer nodig. Kijk maar op hun site.

 6. Antoon said

  Alweer Franse zenders erbij. Wanneer gaat Proximus TV met de tijd mee. NPO 1,2 en 3 nog steeds niet in HD. Pas het zenderaanbod aan op de Vlaamse markt.
  Heb dit al door gemailed naar Proximus maar ze doen er niets aan.

 7. Antoon said

  Dit is een slechte zaak. Wonen in Vlaanderen maar de Franstalige zenders overheersen. Ook HD aanbod van Proximus is slecht. NPO 1, 2 en 3 nog steeds niet in HD. Maak toch een mooi zender pakket voor de mensen.
  Denk toch aan een overstap naar Telenet

 8. Klopt, een Europees adres is voldoende voor zowel TV Vlaanderen, CanalDigitaal en Télésat. Bij de TV Vlaanderen dealers in België kan je nu dus een abonnement afsluiten op CanalDigitaal. De Nederlanders kunnen hetzelfde doen voor bvb TV Vlaanderen.

 9. Chukky2 said

  Dacht dat het in Nederland niet gaat voor tv Vlaanderen

 10. Wat is me dat hier voor een weblog met één (1) bericht per maand ???

 11. Scaramouche said

  Nog altijd véééél sneller dan dat Telenet ons enkele extra (liefst goeie) zenders aanbiedt 🙂

 12. J. said

  Op deze (Nerderlandese) website kom je soms méér te weten dan op deze….. http://www.totaaltv.nl/ Enjoy My Friends !

 13. kenneth vl said

  hey Ivan, stel liever de vraag was er wel nieuws vorige maand??? het was gewoon slaapwekkend bij teleslet, proximus en tvv: niks nieuws buiten die BFM dan pfff: als er niks is, kunt ge ook niks zeggen me dunkt.
  trouwens J: dat is een hollandse site die hollands nieuws brengt met gekopieerde belgische berichten van belgische sites. vuile Hollanders of bent ge zelf ne Hollander mss friendje???

 14. dtvfan said

  Hallo iedereen,

  Eerst en vooral: gelieve het beleefd en beschaafd te houden tegen elkaar! Reacties zijn welkom, maar dat wil niet zeggen dat je elkaar moet uitschelden 😉

  Vorige maand was er in het algemeen zeer weinig relevant Vlaams nieuws te rapen, maar kijk vandaag: Mobistar wordt Orange en gaat (eindelijk) kabel tv lanceren! http://wp.me/pfv5u-33U.

  Op naar meer relevant én interessant Vlaams nieuws! 🙂

  Met vriendelijke groeten,
  Digitale TV Weblog

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: