Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • oktober 2015
  M D W D V Z Z
  « Sep   Nov »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

TMF stopt ermee, Comedy Central neemt volledige kanaal over

Posted by dtvfan op 5 oktober 2015

Comedy CentralDe muziek- en jongerenzender TMF stopt met uitzenden op 31 oktober en zal vanaf 1 november volledig vervangen worden door Comedy Central. Dat heeft eigenaar Viacom International Media Networks (VIMN) vandaag bekendgemaakt. Comedy Central is reeds 2 uren te zien op het kanaal van TMF tussen 22 en 24 uur, maar krijgt een 24-uurs programmatie op datzelfde kanaal. Hierdoor verdwijnt TMF na 17 jaar uit het Vlaamse tv-landschap.

Maurice Hols van VIMN zegt: “Ook in Vlaanderen heeft Comedy Central veel potentieel, net als in Nederland en de rest van de wereld. Sinds de succesvolle lancering vorig jaar kwamen er vanuit verschillende kanten vragen of wij het Comedy aanbod wilden vergroten. Dat gaan wij vanaf 1 november doen. Van internationale top comedy series als ‘South Park’ en ‘Bob’s Burgers’, nieuwe producties als ‘POPOZ’, tot de altijd verrassende ‘The Daily Show’ waar elke dag het nieuws weer wordt voorzien van een heus comedy sausje.”

Als reden van het stoppen van TMF zegt VIMN dat jongeren tegenwoordig eerder naar volwassenenzenders kijken dan jongerenzenders. VIMN meldt dat er geen gevolgen zijn voor het personeel van TMF. Welke zender de Ultratop 50, dat momenteel te zien is op TMF, vanaf november zal uitzenden is nog onduidelijk. Comedy Central richt zich op de doelgroep 18-34 jarigen.

Advertenties

5 Reacties to “TMF stopt ermee, Comedy Central neemt volledige kanaal over”

 1. Filip said

  Eindelijk Comedy Central als een volwaardig kanaal in Vlaanderen!
  Bedankt.

 2. Steve said

  Brol vervangen door brol – zal er geen tijd aan verspillen

 3. Tom said

  Zal ook wisselen van zendernummer nl. 18

 4. William said

  Wow, wat een geweldige zender. Bijna continu afleveringen van South Park. Tip voor VRT en VTM, maak een kanaal met herhalingen van De Kampioenen en nog één met herhalingen van De Kotmadam. Belachelijk gewoon. Stelt dus echt niets voor.

 5. de nederlandse versie is veel beter dan de vlaamse,
  zal dus vroeg of laat ook ten onder gaan als ze zo verder gaan zoals ze bezig zijn bij Comedy Central.
  Viacom heeft al veel kapot gemaakt,na TMF nu dit erbij.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: