Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • mei 2015
  M D W D V Z Z
  « Apr   Jun »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Prijswijzigingen en TV Replay gratis in packs met Internet Overal bij Proximus

Posted by dtvfan op 9 mei 2015

ProximusTV Replay is vanaf 1 juni gratis inbegrepen in alle packs met Internet Overal bij Proximus. Dat heeft de provider bekend gemaakt. Met TV Replay kunnen abonnees van Proximus TV tot 36 uur na de uitzending via de tv-gids programma’s van diverse Vlaamse en Waalse zenders bekijken op hun televisie, computer, tablet of smartphone. Momenteel kost de de dienst 3 euro per maand. De activering zal automatisch gebeuren. Abonnees die nu al de dienst hebben en een pack met Internet Overal hebben, zullen hun factuur zien dalen met 3 euro. Dit is ook het geval voor abonnees met een pack met vaste telefonie en digitale tv. TV Replay+, de betalende dienst waarmee abonnees programma’s van de afgelopen 36 uur kunnen bekijken en doorspoelen in het gekozen programma, zal vanaf volgende maand 5 euro per maand kosten in plaats van 7 euro per maand. Abonnees zonder een Internet Overal-pack zullen blijven voor TV Replay betalen.

Verder kondigde Proximus ook enkele prijswijzigingen aan voor enkele tarieven en standalone-producten zoals vaste telefonie, internet en oude packs zonder Internet Overal. Er is geen prijsstijging voor de packs met Internet Overal of het pack met vaste telefonie en digitale tv. Klanten met een pack zonder Internet Overal kunnen volgens Proximus altijd overschakelen naar een pack met Internet Overal gebaseerd op hun verbruik. Een overzicht van alle prijswijzigingen kan u vinden op www.proximus.be/tarieven.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: