Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2014
  M D W D V Z Z
  « Nov   Jan »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Mobistar start met testen van internet en digitale tv via kabel

Posted by dtvfan op 17 december 2014

MobistarMobistar start met operationele testen van zijn nieuwe diensten voor internet en digitale tv via de kabel. Dat meldt Mobistar in een persbericht. De testen vinden plaats in het arrondissement Charleroi en later ook in andere steden. Enkele bestaande Mobistar-klanten zullen ook de eerste testers zijn. De testfase zal volgens Mobistar zeker enkele maanden duren. De lanceringsdatum van internet en digitale tv via de kabel bij Mobistar zal bepaald worden wanneer “de groothandelsprijzen en alle operationele voorwaarden rond de diensten voor internet en televisie verbeterd zijn door de regulator.”

Sinds dit jaar ontwikkelt Mobistar diensten voor internet en televisie “op basis van de regulering van de kabelmarkt die voortaan aan derden toegang verschaft tot het netwerk van de kabeloperatoren.” Afgelopen maanden konden al medewerkers van Mobistar al de diensten uittesten. Verder benadrukt Mobistar dat de regulator de operationele voorwaarden en de groothandelsprijzen voor deze ‘wholesale’-diensten moet verbeteren, zodat er nieuwe spelers kunnen toetreden op de markt.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: