Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2014
  M D W D V Z Z
  « Nov   Jan »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Netflix beschikbaar op Proximus TV

Posted by dtvfan op 16 december 2014

ProximusVanaf vandaag is Netflix beschikbaar via het menu van Proximus TV. Dat meldt Proximus in een persbericht. Netflix zal geleidelijk en automatisch in de komende maanden op de decoders van de Proximus TV-klanten geïnstalleerd worden. Proximus is hiermee de eerste Belgische operator die deze mogelijkheid aan haar klanten biedt. De abonnees van Proximus TV kunnen de Netflix-catalogus terugvinden via “Menu”, “Op aanvraag” en vervolgens “Films” of “Series”. Ook is er maar één Netflix-account nodig, die zowel op pc (netflix.com), tablet (Netflix-app), smartphone (Netflix-app) en Proximus TV kan gebruikt worden. Bovendien kunnen gebruikers een film of aflevering verder kijken op een ander scherm, net zoals een film of serie starten met een tablet of smartphone op een tv-toestel.

Een abonnement op Netflix nemen kan op de website van Netflix en via Proximus TV. De facturering gebeurt echter door Netflix en niet door Proximus. Abonnees die op de hoogte willen gehouden worden wanneer Netflix op hun decoder zal beschikbaar zijn of meer informatie willen kunnen terecht op www.proximus.be/netflix.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: