Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • december 2014
  M D W D V Z Z
  « Nov   Jan »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Rex en Rio worden Play en Play More bij Telenet

Posted by dtvfan op 10 december 2014

TelenetTelenet verandert Rex en Rio vanaf 15 december in Play en Play More. Dat heeft Telenet vandaag bekendgemaakt. Play zal dezelfde zenders en on demand-films en series hebben als Rex, maar bevat ook de nieuwe dienst Terugkijk TV waarmee abonnees tot 7 dagen na uitzending programma’s van diverse Vlaamse zenders kunnen herbekijken. Play More vervangt Rio en bevat naast alles van Rio en de nieuwe dienst Terugkijk TV ook meer recente internationale series en films. Abonnees van Rex en Rio worden automatisch omgezet naar de nieuwe pakketten. De prijs van Play is goedkoper dan Rex (10 euro per maand), terwijl Play More evenveel kost als Rio (24,95 euro per maand). Meer info over Play en Play More kan u vinden op deze link.

Ook de Yelo-app verandert voor alle digitale tv-abonnees van Telenet en wordt Yelo Play. De nieuwe app zal een swipe-functie bevatten om films en programma’s met één beweging naar het grote scherm te zenden en een nieuwe zoekfunctie die resultaten aanbiedt van lineaire televisie, Terugkijk TV, opnames en de TV-theek.

Advertenties

7 Reacties to “Rex en Rio worden Play en Play More bij Telenet”

 1. J. said

  In de Metro-krant van 11/12/2014 staat letterlijk “Telenet valt Netflix aan”….Ik rol hierbij van m’n stoel van het lachen…..! O.K. zowel Telenet (LIberty Global) als Netflix zijn Amerikaanse bedrijven, maar daar stopt de vergelijking toch wel….! Als Telenet werkelijk denkt dat ze met hun aanbod en beeldkwaliteit een “bedreiging” zijn voor Netflix geeft dat wel aan dat ze op een andere planeet leven.
  Het feit dat Rex en Rio al zo snel een “Rébranding-Herlancering” krijgen (Play en Play More) moet al een teken aan de wand zijn…..! Maar in Mechelen steken liever de kop in het zand.
  Niemand zit te wachten op een herhaling van de Kampioenen etc….(Tv programma’s van onder de kerktoren). Anno 2014/2015 nog steeds geen verbreding van het HD-aanbod…echt Zielig!
  Zal dan toch genoodzaakt zijn om naar satelliet over te stappen…..! En een kleine rondvraag leert ons dat er steeds meer mensen zo over denken. Tis gewoon een kwestie van tijd…!

 2. Kristof said

  idd echt jammer, dit was dé kans om eindelijk het basis HD aanbod fors uit te breiden. Nu iedereen (verplicht) aan hun HD decoders moet om van play te kunnen genieten.

 3. Kris said

  Dat vind ik ook en in de hun presentatie zeggen ze dat de klant op de eerste plaats komt en dat Telenet naar zijn klanten luister. Ik vraag mij dan wel af welke klanten dit zijn. Wij vragen reeds zo lang een uitbreiding van HD Aanbod en er gebeurt niets. Spijtig…..

 4. Kristof said

  Tja, als zelfs het al jaren “binnenkort” aangekondigde Plug RTL HD nog niet kan…
  Ik denk dat Telenet de laatste tijd meer hun logo aanpast dan te investeren in een mooi zenderaanbod.

 5. Kristof said

  Oh ja, en als je dat logo aanpast moeten de winkels, busjes, folders, decoders,… ook een nieuw logo krijgen hé.

 6. HVE said

  En de daarop volgende keer als het aanbod weer kleiner en de prijs groter wordt, veranderen ze gewoon opnieuw de naam. My guess: “Play” en “Play more” wordt dan “UR F*ucked”, en” UR F*ucked even more”?

 7. Kris said

  Ja, zo had ik een jaar geleden nog ESPN Classic en ESPN America in het Pluspakket. Er ging een waardige vervanger komen, nooit iets van gezien en zo worden de betaalpakketten uitgekleed, steeds minder zenders voor dezelfde prijs. Vele klanten vragen al enkele jaren de terugkeer van VH1 Classic en SkyNews, geen reactie van Telenet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: