Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2014
  M D W D V Z Z
  « Aug   Okt »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Mobistar kiest drie partners voor tv-aanbod

Posted by dtvfan op 15 september 2014

MobistarMobistar heeft drie partners geselecteerd voor de lancering van zijn toekomstige televisieaanbod via de kabel. Het gaat om Alpha Networks, Zappware en Siligence. Dat heeft Mobistar vandaag bekendgemaakt in een persbericht. Alpha Networks zal instaan “voor de systemen voor het beheer van interactieve diensten voor kabeltelevisie en wordt de volledige systeemintegrator voor het televisieaanbod”. Zappware levert de tv-gebruikersinterface voor de decoders, tablets, smartphones en pc’s, terwijl Siligence de nieuwe tv-decoder maakt.

De operator lanceert voor het eind van het jaar zijn nieuwe kabel- en breedbanddiensten. Mobistar bood tot midden september 2013 digitale televisie aan via de satelliet maar dit was geen succes. De openstelling van de kabel kan ervoor zorgen dat Mobistar opnieuw combinatiepakketten met internet, televisie en telefonie kan aanbieden. Momenteel loopt er nog wel een rechtzaak van Telenet tegen de openstelling van de kabel, maar operationeel is Telenet wel klaar om Mobistar te bedienen.

Advertenties

2 Reacties to “Mobistar kiest drie partners voor tv-aanbod”

 1. J. said

  Benieuwd welke zenders ze gaan voeren behalve dan diegene die het “must-carry” label dragen….
  Ze zouden het verschil kunnen maken door bv. alle BBC zenders in HD door te geven en hun HD-aanbod groter te maken dan dat van hun concurrenten…
  Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 2. colen wim said

  en wat met telefonie? En verstaanbare zenders

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: