Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • maart 2014
  M D W D V Z Z
  « Feb   Apr »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Medialaan-zenders voor zomer op Yelo TV

Posted by dtvfan op 20 maart 2014

Yelo TVNa lang onderhandelen hebben Medialaan en Telenet een nieuwe overeenkomst bereikt tot eind 2017. Dat hebben beide partijen vandaag bekendgemaakt. In het samenwerkingsakkoord staat onder meer dat de zenders van Medialaan (vtm, 2BE, Vitaya, Jim en vtmKzoom) nog voor de zomer ook op Yelo TV zullen komen. Hierdoor kunnen Yelo TV-gebruikers op tablet, PC en smartphone live naar deze zenders kijken. Dit zal gratis blijven. Later zal het ook mogelijk om opnames van onder meer vtm en 2BE via Yelo TV te bekijken en licht uitgesteld programma’s op te vragen. Of dit ook gratis blijft, zal Telenet later bekendmaken. Bovendien zullen dankzij het contract “andere innovaties rond televisiebeleving te ontwikkelen.”

Peter Bossaert (CEO Medialaan) : “Ik ben erg blij met dit akkoord. Het tv kijkgedrag is in volle verandering en dat is goed nieuws want er wordt meer tv gekeken dan ooit. Medialaan en Telenet willen nu samen de kans grijpen om deze groeimarkt verder te ontwikkelen, de bestaande televisiediensten te actualiseren zonder dat het de kijker meer kost, en te innoveren. We geloven dat samenwerking tussen onze bedrijven waarde creëert. Daar hadden we even tijd voor nodig, we hebben er de voorbije maanden hard aan gewerkt. Maar het verheugt me dat we nu een streep hebben kunnen trekken onder het verleden en opnieuw vooruit kunnen kijken.”

John Porter (CEO Telenet): “Ik ben uitermate verheugd en trots dat wij na lange onderhandelingen samen tot een nieuwe overeenkomst zijn gekomen, waarbij de kijker de winnaar is. Wij hebben elkaar als belangrijke lokale partners gevonden en willen nu volop inzetten op een verdere groei van het Vlaamse medialandschap. Dankzij deze nieuwe samenwerking, kunnen we onze klanten alle Medialaan-zenders op al onze platformen aanbieden en zo een ijzersterk en volledige televisie-ervaring garanderen.”

Advertenties

4 Reacties to “Medialaan-zenders voor zomer op Yelo TV”

 1. Kristof said

  Jammer dat ze het nu pas hebben kunnen bijleggen. Net nadat ze de stekker uit Teletenne hebben getrokken… Met de Medialaan zenders zou het véél makkelijker zijn geweest om klanten over te halen naar hun DVB-T2 aanbod.

 2. swa said

  Ik zat echt niet te wachten op zenders die waspoeder proberen aan te smeren.

 3. Bare said

  En wanneer gaat Yelo eindelijk werken op mijn 4 NIET gerootte (maar goedkope) tablets?

 4. peter said

  wanneer telenet basis nieuw zender komt op kabel ?
  dat is jaar 2014

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: