Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • maart 2014
  M D W D V Z Z
  « Feb   Apr »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
  31  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Belgacom TV wordt eind dit jaar Proximus TV

Posted by dtvfan op 10 maart 2014

Belgacom wordt ProximusProximus wordt dit najaar het hoofdmerk van Belgacom en zal de merknaam Belgacom vervangen. Dat heeft Belgacom vandaag aangekondigd. Tegen het einde van dit jaar zullen alle vaste en mobiele diensten en IT-oplossingen onder het merknaam Proximus ondergebracht worden. Hierdoor zal Belgacom TV voortaan Proximus TV heten. Alle naamswijzigingen en logo’s zullen in de loop van dit jaar bekendgemaakt worden. Met de keuze voor Proximus als merknaam wil de nieuwe CEO van Belgacom Dominique Leroy de communicatie vereenvoudigen. Daarnaast wil Belgacom “de dienstverlening en betrouwbaarheid van Belgacom” combineren met de “kwaliteit en innovatie van Proximus”. Verder koos Belgacom voor Proximus omdat Proximus als naam beter scoort in Vlaanderen dan Wallonië, waar Belgacom als naam beter scoort. Belgacom blijft bovendien de naam van de groep achter onder meer Proximus en Scarlet.

Dominique Leroy, CEO Belgacom: “De behoeften van onze klanten veranderen voortdurend en steeds sneller. Dat geldt voor particulieren en bedrijven. Wij willen als toonaangevend bedrijf in de Belgische telecommarkt vooruitlopen op de ontwikkelingen en onze klanten een superieure en onderscheidende gebruikerservaring bieden, die alle technologieën naadloos combineert. Daarbij hoort ook een heldere en eenvoudige communicatie. Met de stap naar één commercieel merk Proximus, zijn we daar beter toe in staat dan ooit.”

Meer informatie over de naamswijziging en welke (weinige) gevolgen er zijn, kan u vinden op belgacom2proximus.be.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: