Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2014
  M D W D V Z Z
  « Jan   Mrt »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  2425262728  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Belgacom lanceert TV Replay

Posted by dtvfan op 17 februari 2014

TV Replay Vandaag heeft Belgacom TV Replay na een testfase officieel gelanceerd. Met deze nieuwe dienst kunnen abonnees van Belgacom TV tot 36 uur na de uitzending programma’s bekijken op hun televisie, computer, tablet of smartphone. In een eerste fase biedt TV Replay 6 zenders aan: één, één HD, Canvas, Canvas HD, Ketnet/OP12, VIER, VIER HD en Belgacom 11, Belgacom 11+ en Belgacom 5. Vanaf 15 april wordt het aanbod uitgebreid met 7 andere zenders: VIJF, VIJF HD, vtm, vtm HD, 2BE, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne en vtmKzoom. Later komen er nog andere zenders bij TV Replay. Niet alle programma’s zijn, volgens Belgacom in het persbericht, via TV Replay te bekijken omdat de zenders niet voor alle programma’s de rechten hebben om ze uitgesteld uit te zenden. Het TV Replay-logo duidt aan welke programma’s de abonnees kunnen bekijken.

Er zijn twee versies van TV Replay:

 • TV Replay (3 euro per maand): hiermee kan u programma’s van de afgelopen 36 uur bekijken.
 • TV Replay+ (7 euro per maand): hiermee kan u programma’s van de afgelopen 36 uur bekijken en doorspoelen in het gekozen programma.

TV Replay zal werken op televisie via Belgacom TV en op computer, tablet en smartphone via TV Overal. Op TV Overal zal bovendien TV Replay niet beschikbaar zijn voor de zenders van Medialaan (vtm HD, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne en vtmKzoom), enkel op Belgacom TV. De Franstalige testfase is nog niet afgelopen, waardoor er voorlopig nog geen Waalse zenders in het aanbod van TV Replay zitten. Meer info kan u vinden op belgacom.be/tvreplay of in onderstaand filmpje.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: