Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2014
  M D W D V Z Z
  « Jan   Mrt »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  2425262728  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Teletenne stopt op 31 maart

Posted by dtvfan op 14 februari 2014

printLogo.jpg Telenet picture by dtvfanTeletenne, het DVB-T2-aanbod van Telenet, stopt op 31 maart. Dat heeft Telenet bekendgemaakt. De oorzaak van de stopzetting is het gebrek aan interesse in Vlaanderen. Alle huidige en vroegere Teletenne-klanten krijgen een brief met een compensatie van 140,50 euro. Dit bestaat uit het bedrag van de aankoop van de Teletenne-decoder (129 euro) en het abonnement voor één maand (11,50 euro). Meer info over de stopzetting van Teletenne kan u vinden op deze link.

Advertenties

6 Reacties to “Teletenne stopt op 31 maart”

 1. Niet moeilijk dat het geen succes was, als je er geen of weinig reclame rond maakt.

  Neem een voorbeeld aan Duitsland, Frankrijk en het V.K. Een heel ander verhaal, maar ja, hier hangen de Belgjes dan ook altijd braafjes vast aan die kabel ! 😦

 2. Bart said

  Het alternatief voor kabeltv was veel te duur en daardoor niet aantrekkelijk.

 3. Kristof said

  Ik hoop dat Norkring een nieuwe/andere partner kan aantrekken. Hopelijk een bedrijf dat er “echt” iets van wil maken. Telenet heeft Teletenne ook nooit gepromoot. Een gratis aanbod is natuurlijk dé wens maar een alternatief zoals in Zweden of Denemarken is ook OK.

 4. Ik zie niet in waarom wij hier in Vlaanderen (of België) moeten betalen om naar een commerciële omroep te kijken. Betalen voor de openbare omroep heb ik geen probleem mee, je krijgt waar voor je geld. Maar om naar commercials te kunnen kijken ? Ze beweren bij hoog en laag dat commerciële televisie gratis is… m’n kl*ten ja. Je moet altijd en overal een abo betalen wil je ze kunnen bekijken.

 5. Moby said

  Hopelijk gaat Norkring dan met een ander bedrijf samenwerken om een soortgelijk aanbod uit te werken, nu het telenetmonopoly vervalt, mét VMMa erbij…ik snap echt niet waarom dit in België zo moeilijk moet zijn, in andere landen gaat dit blijkbaar wel

 6. tv kijker said

  Het is idd spijtig dat dvbt2 niet meer gebruikt is België vooral met de T2 technologie zou heel interessante kunnen zijn .ik denk dat vrt en rtbf moeten deze platform verder gebruiken en hd aanbieden ,trouwens is ook een Europese richtlijn. Ik snap het niet dat andere zenders gratis op deze platform niet opstappen.waroom is deze monopolistische scenario toegevallen voor de grote abbonamentEn verkopers?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: