Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2013
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Luxe TV HD vanaf 3 september niet meer bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 28 augustus 2013

Eurosport HDDe HD-zender Luxe TV HD is vanaf 3 september niet meer beschikbaar in het zenderaanbod van Belgacom TV. Dat heeft Belgacom beslist en aangekondigd. Luxe TV HD is een zender die reportages en programma’s brengt over luxe en entertainment. De zender zit in de betalende zenderpakketten Music & Culture en Multi. Volgens Belgacom wordt er snel gezocht naar nieuwe zenders voor het zenderaanbod.

Advertenties

8 Reacties to “Luxe TV HD vanaf 3 september niet meer bij Belgacom TV”

 1. peter said

  telenet heeft zender luxe.tv ?
  op kabel

 2. John said

  En we moeten maar alles goedvinden en zwijgen wat Telenet , Belgacom en TV-Vlaanderen beslissen. Goeie zenders weg of nog eens extra betalend ,kutzenders ,waar niemand naar kijkt,in de plaats,enz.. Van monopolies gesproken,terug zoals weleer van kracht.

 3. William said

  Dat kennen we dat Belgacom naar nieuwe zenders zoekt, nog niet veel van gemerkt. Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik Luxe TV zeker niet zal missen.

 4. ben said

  Star TV is te belijken op kanaal 16 in Brussel voor de klanten van Telenet.

 5. peter said

  waarom niet voor vlaanderen op kabel Star Tv ?
  wanneer nieuw komt aanbod basispakket op kabel ?

 6. Bert said

  Over monopoly gesproken: Ik vind het toch vreemd dat de zenders van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO: Nederland 1,2 en 3) nog steeds niet in HD te bekijken zijn in Vlaanderen. Het Nederlandse UPC biedt Eén HD en Canvas HD wel aan in het basisaanbod naast de HD-zenders van de Nederlanse Publieke Omroep, RTL Nederland (RTL4,5,7,8) en SBS Broadcasting (SBS6, NET5, Veronica). Wordt het niet eens tijd dat dit in Vlaanderen ook gebeurd?

 7. muckinet said

  bert dat moet je aan de vmma waar vtm en 2be en jim en q-music zitten en de sbs groep belguim vragen waar vt4 en vijftv zit voor de openbare omroep vragen best eens aan npo
  deze drie groepen zijn verandwoordelijjk voor deze zenders die jij wilt

 8. Jan-Hendrik said

  Voor al die extra HD-zenders hebben ze de bandbreedte niet bij Belgacom of Telenet, daarom zoveel keuzes! TV Vlaanderen wel: die zenden NL1,2 en 3HD door omdat het op de transponder van CanalDigitaal zit wat feitelijk hetzelfde moederbedrijf M7 heeft.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: