Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2013
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Scarlet lanceert vanaf 1 augustus Scarlet Trio

Posted by dtvfan op 17 juli 2013

PhotobucketNa een herziening van het mobiel aanbod lanceert Scarlet een nieuw pakket voor vaste telefonie, internet en digitale tv: Scarlet Trio. Dit kost 39 euro per maand en is vanaf 1 augustus beschikbaar. Met dit pakket lijkt Scarlet, dat onderdeel is van de Belgacom Groep, de concurrentie aan te gaan met Snow. We geven hieronder een overzicht waaruit Scarlet Trio bestaat.

Vaste telefonie: gratis nationaal bellen van vaste lijnen naar vaste lijnen tijdens de daluren (vanaf 16 u en in het weekend).
Internet: onbeperkt downloaden tegen een downloadsnelheid van maximum 30 Mbps.
Digitale tv: een lichte versie van Belgacom TV (Belgacom TV for Scarlet) met een basisaanbod van 27 zenders. Eén (HD), Canvas (HD), Ketnet/OP 12, vtm (HD), 2BE (HD), Vier (HD), Vijf (HD), Vitaya, Acht, Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, uw regionale zender, Jim, TMF, Nickelodeon, vtmKzoom, Eurosport, Discovery Channel Vlaanderen, Disney Channel Vlaanderen, Disney XD, La Une (HD), La Deux (HD), RTL TVI (HD), TF1 (HD), TV5 Monde, BBC One en BBC Two vormen de zenders die u kan ontvangen met Belgacom TV for Scarlet.

Opvallend is de afwezigheid van de andere Belgacom TV-basiszenders zoals National Geographic, CNN, La Trois en Rai Uno. Of deze zenders apart nog te verkrijgen zijn is (voorlopig) niet bekend. Daarnaast zijn we de betalende zenderpakketten van Belgacom TV, zoals Entertainment en Nature & Discovery, wel apart verkrijgbaar. Scarlet One, dat het volledige basisaanbod van Belgacom TV bevat, blijft wel bestaan naast Scarlet Trio. Meer info over Scarlet Trio en Scarlet One kan u vinden op scarlet.be.

Advertenties

2 Reacties to “Scarlet lanceert vanaf 1 augustus Scarlet Trio”

 1. Momenteel heeft Scarlet eigenlijk al een ‘lichte’ vorm van Belgacom TV. Weliswaar niet in zenders, maar wel in mogelijkheden. Zo kan je niet op afstand programma’s programmeren om op te nemen, om maar een voorbeeld te noemen.

 2. dtvfan said

  TV Overal, waarmee je op afstand kan programmeren, is inderdaad enkel beschikbaar bij Belgacom zelf.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: