Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2013
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

History HD weg bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 1 juli 2013

HistoryDe HD-versie van het geschiedeniskanaal History is sinds vandaag niet meer beschikbaar bij Belgacom TV. History HD was beschikbaar in de boeketten Select en Nature & Discovery. Voorlopig komt er geen vervanger voor de HD-zender. De SD-versie van History blijft wel beschikbaar in het zenderaanbod. De aanpassing komt gelijktijdig met de lancering van de twee nieuwe grote boeketten Multi en All Sports bij Belgacom TV.

Advertenties

7 Reacties to “History HD weg bij Belgacom TV”

 1. William said

  Het gaat niet echt goed bij Belgacom wat HD zenders betreft. Weer eens een HD zender die verdwijnt en weer niets in de plaats. Kortgeleden BBC HD en nu dit weer. Leuk is dat!

 2. Gunther said

  Fijn is dat, dan betaal ik die optie ook niet meer.

 3. Johan said

  Wat willen die nog meer afnemen eerst BBC hd den de duitse zenders ARD en ZDF en nu History HD.En de prijs zal weer naar boven worden afgerond zeker.

 4. Benny said

  Ze zullen moeten besparen zeker? Hoe kunnen ze anders de buitensporige salarissen van de topmannen (en vrouwen)kunnen blijven betalen? Gelukkig is het geen Franstalige zender …Zouden de heren Bellens en consoorten wel eens weken wakker van kunnen liggen…

 5. frank said

  Weeral een beslissing zonder de klant te raadplegen. Ik ben pas 6 maand klant bij belgacom tv en het abonnement geld is al 2x gestegen. Terwijl er steeds maar zenders verdwijnen.
  Overstappen wordt meer en meer een optie.
  De klant heeft absoluut niets te zeggen, alleen betalen, verder zwijgen

 6. Harry VE said

  Net als Discovery Channel is ook History Channel verwaterd tot evenveel reclame (voor zichzelf!) als programma’s. Wat programma’s over pandjesbazen of opkopers van rommel te maken hebben met History is mij trouwens een raadsel.

 7. William said

  @Harry VE, ik moet U hierin helaas bijtreden. Enkele jaren terug was History best een intressante zender, maar de laatste tijd, allemaal programma’s die al vaak zijn uitgezonden. Inderdaad steeds die programma’s over pandjesbazen en opkopers slaan echt nergens op, jammer. Nog even dit, nu eindelijk de ondertiteling op History HD niet meer achter liep wordt de zender geschrapt.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: