Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juni 2013
  M D W D V Z Z
  « Mei   Jul »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Fashion One nieuw vanaf 15 juli bij Telenet

Posted by dtvfan op 26 juni 2013

(update 27 juni) Fashion OneDe internationale mode- en lifestylezender Fashion One is vanaf 15 juli beschikbaar in het digitale basisaanbod van Telenet. Dat heeft Telenet bekend gemaakt tijdens een persconferentie. Fashion One zendt hoofdzakelijk de klok rond programma’s uit over mode, entertainment, luxe en lifestyle uit. De zender zal met Vlaamse ondertitelingen beschikbaar zijn op kanaal 501. In september verhuist Fashion One naar de betalende zenderpakketten, net zoals de comedyzender Lacht.

Fashion One heeft ook een mediapartnership bekend gemaakt met Sanoma Media Belgium. Vanaf september zal Fashion One samenwerken met de redacties van Feeling en Marie Claire om interviews met lokale ontwerpers, modellen en fashion-verhalen te maken die ook op de zender te zien zullen zijn. De verkorte versies en teasers hiervan verschijnen op de websites van beide magazines.

Ashley Jordan, CEO van Fashion One: “Wij zijn verheugd dat Fashion One-kijkers kunnen kiezen waar en hoe ze naar onze programma’s kijken. België heeft een van de meest actieve en opmerkelijke fashion scenes in Europa en het is de thuishaven van een van de meest gerespecteerde mode-opleidingen ter wereld. Raf Simons of Ann Demeulemeester, AF Vandevorst of Walter Van Beirendonck, de nieuwe lichting van jonge ontwerpers,… Fashion One zal ze één voor één in kijker zetten: lokale ontwerpers voor een lokaal publiek, aangevuld met lokale programma’s, dankzij onze samenwerking met Sanoma Media Belgium. Dit partnership tussen print en televisie is opmerkelijk voor de modewereld en zal zeker een nieuw licht werpen op de modesector in België.”

Advertenties

7 Reacties to “Fashion One nieuw vanaf 15 juli bij Telenet”

 1. adric said

  leuk een verbetering dat beshop weg is !

 2. peterke said

  tijdelijk gratis tot midden september
  verhuist betaaldzender plus pakket
  Fashion one en LACHT

 3. Benny said

  Dat is dan ook geen verbetering.Met die flutzenders zijn we natuurlijk niets.En dan er nog voor moeten betalen??? Ze kunnen beter enkele Duitstalige zenders meer doorgeven.Daar wordt tenminste nog naar gekeken (en gevraagd).
  Bewijst nogmaals dat de logica hier ook ver te zoeken is.

 4. peterke said

  benny : Jij graag duitstalig zender kan ontvang plaats schotel meer duitstalig zender ontvang om te kijken

 5. Tom said

  Ik wacht nog altijd op Sky News, dat is een zender die ik echt mis. Deze was vroeger bij Canal Digitaal wel te zien.

 6. Kris said

  Tom, ik ook, bij de start van Digitale TV zat SkyNews in het betaalpakket. Ik hoop ook echt dat hij nog terugkomt.

 7. peterke said

  satilliet via astra gratis op SKY NEWS
  Ik heb satilliet ontvang astra -19-23-28 + hotbird en ook sky news gratis zender

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: