Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juni 2013
  M D W D V Z Z
  « Mei   Jul »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Clint TV vervangt vanaf september Life!TV

Posted by dtvfan op 14 juni 2013

Life! TVDe digitale tv-zender Life!TV stopt vanaf september met uitzenden en wordt vervangen door Clint TV, de tv-versie van de website Clint.be. Dat heeft Think Media, de eigenaar van Clint, aangekondigd in een persbericht. Clint TV zal “spraakmakend nieuws en entertainment voor mannen” brengen en overdag de plaats innemen van Life!TV.

Bernard Rapaille, hoofd van Life Broadcast Company: ‘Clint.be zal inderdaad overdag de plaats innemen van Life!tv dat vanaf september stopt. Wij zijn overtuigd van de eigenzinnige en ietwat aparte aanpak waar de jongens van Clint.be voor staan. Over de inhoud gaan we voorlopig nog niet veel lossen maar de eerste try-outs en trailers van de Clint-redactie bewijzen alvast dat er nog steeds nieuwe dingen te bedenken zijn voor tv.’

Maurice De Velder, CEO van Think Media (P-Magazine, Ché, Menzo): ‘De crisis van de laatste jaren heeft heel wat spelers in de mediawereld schuw gemaakt of doen afhaken: Think Media is er echter van overtuigd dat investeren in innoverende en vooruitstrevende modellen het enige middel is om haar positie als marktleider binnen het mannensegment in Vlaanderen te bestendigen en vergroten. De lancering van een tv-kanaal met uitgesproken mannelijk DNA past dan ook perfect in die strategie.’

Clint TV zal kunnen bekeken worden via Telenet Digital TV (Vlaanderen: kanaal 41; Brussel: kanaal 131) en Numericable (kanaal 24).

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: