Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

  • Het archief

  • mei 2013
    M D W D V Z Z
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Categoriëen

  • Overname artikels

    Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
    Alvast bedankt.

Mobistar Digital TV stopt op 15 september

Posted by dtvfan op 15 mei 2013

MobistarMobistar trekt op 15 september de stekker uit Mobistar Digital TV. Daarnaast wordt vanaf 22 mei de verkoop van nieuwe aansluitingen aan particulieren voor vaste telefonie, internet en digitale tv stopgezet. Dat heeft Mobistar vandaag bekend gemaakt in een persbericht. Mobistar meldt verder dat vaste telefonie en internet voor de huidige klanten blijft bestaan en dus continuïteit gegarandeerd is. Voor Mobistar Digital TV, dat eind maart dit jaar zo’n 25.924 abonnees telde, komt er wel een einde op 15 september. Klanten worden hierover geïnformeerd in de komende weken en krijgen een voorstel om over te stappen naar TV Vlaanderen of TéléSAT. Voor de professionele klanten verandert er niets.

Belangrijkste reden voor Mobistar om de beslissingen door te voeren is de toekomstige openstelling van de kabel. “Ondanks de forse investeringen van de voorbije jaren moet Mobistar vaststellen dat de residentiële markt voor vaste lijn diensten in België onvoldoende competitief is, waardoor het niet meer mogelijk is om de klanten op een rendabele manier vaste lijn diensten aan te bieden. Mobistar verheugt zich over de recente ontwikkelingen in het kader van de opening van de kabelmarkt, omdat die aantonen dat de regulering van de kabelmarkt voortaan onvermijdelijk is in ons land. Maar hoewel die eerste stappen veelbelovend zijn, zijn ze nog ontoereikend. Mobistar vraagt de regulator om de regulering verder te hervormen en ervoor te zorgen dat de markt voor de vaste lijn diensten en de mobiele markt opengesteld worden aan gelijke voorwaarden”, meldt Mobistar in het persbericht.

Sorry, the comment form is closed at this time.