Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • maart 2013
  M D W D V Z Z
  « feb   apr »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

Zenderwijzigingen eind maart bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 20 maart 2013

Belgacom TVDe Franstalige versie van National Geographic (kanaal 125) is sinds vandaag (20 maart) van het boeket Nature & Discovery FR naar het Waalse basisaanbod van Belgacom TV verhuisd. De HD-versie van de documentairezender (kanaal 126) blijft in het boeket beschikbaar. Daarnaast heeft Belgacom beslist dat BBC HD (kanaal 28), dat vanaf 26 maart stopt met uitzenden, niet vervangen wordt door BBC One HD of BBC Two HD. Hierdoor zal het boeket Entertainment, waarin BBC HD zit, vanaf 26 maart één zender minder tellen.

9 Reacties to “Zenderwijzigingen eind maart bij Belgacom TV”

 1. William said

  Dat was weer te verwachten dat er geen vervanging voor BBC HD ging komen, schandalig gewoon!

 2. Koen Devos said

  Is er al een beslissing van Telenet ivm BBC HD?

 3. Op BBC HD verschijnt er bij Telenet de melding dat die vervangen zal worden door BBC One HD, met een verwijzing naar de Telenet Blog en Info & Help (op de box). Beiden vermelden echter nog niks maar dat zal wel komen.

 4. William said

  Als Telenet BBC One HD gaat aanbieden en Belgacom niet betekent dit weer eens dat Belgacom haar abonnees nog altijd niet serieus neemt.

 5. Bart said

  Het is vandaag bevestigd dat “BBC HD” vervangen wordt bij Telenet door “BBC One HD”.

 6. dtvfan said

  Reacties over de beslissing van Telenet zijn welkom bij dit artikel: https://digitaletv.wordpress.com/2013/03/22/telenet-vervangt-bbc-hd-door-bbc-one-hd/.

  Met vriendelijke groeten

 7. bp said

  Ik hoop dat er veel klanten van Belgacom naar Telenet gaan, ik inclusief. Dat zal Belgacom leren van het aanbod continue te beperken.

 8. jerry said

  Belgacom zou beter nu ons de nederlandse versie geven van BBC Entertainment dan begrijpen we er nog iets van nu is het toch allemaal in net engels waar mijn ouder niks van verstaan.

 9. Damiaens Hubert said

  Hubert zegt:
  Flink gewerkt door het afnemen van ARD en ZDF 2 leuke zenders weg maar wel Arabische zenders heel leuk overweeg op te stappen als Belg weinig geteld en dan zeggen ze dat wij racistisch zijn bedankt

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: