Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2013
  M D W D V Z Z
  « jan   mrt »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

Telenet lanceert vanaf 5 maart Yelo TV

Posted by dtvfan op 21 februari 2013

Yelo TVTelenet heeft vandaag Yelo TV voorgesteld. Yelo TV is de versmelting van Telenet Digital TV en de mobiele tv-dienst Yelo. Met Yelo TV kunnen Telenet-klanten live naar meer dan 75 zenders kijken op tv en 43 zenders via tablet, computer en smartphone. Daarnaast is er de mogelijkheid op vanop afstand opnames te programmeren én voor 20 zenders, behalve onder meer de zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet/OP 12) en VMMa (vtm, 2BE, Vitaya, vtmKzoom en Jim), thuis je opnames te bekijken op tablet, computer en smartphone. Wie naar de zenders van VMMa wil kijken, kan dat bovendien enkel op tv. Ten slotte is er op elk scherm hetzelfde interactieve menu aanwezig.

Wie internet en digitale tv-klant is bij Telenet en wil kijken via tablet of smartphone, kan vanaf 5 maart de app downloaden. Kijken via de computer of laptop kan via de site www.yelotv.be. Vanaf 3 april wordt Yelo TV in fases uitgerold op tv. Om te genieten van Yelo TV op tv moet u over een recente HD Digicorder beschikken. Klanten die een andere HD Digicorder hebben kunnen die vanaf 4 maart voor 39 euro omruilen voor een nieuw exemplaar. Meer info over Yelo TV kan u vinden op telenet.be/yelotv.

2 Reacties to “Telenet lanceert vanaf 5 maart Yelo TV”

 1. Wervin De Ruysscher said

  GEACHTE, ik heb een abonnement bij telenet digitale tv, prime, sporting? verscheidene andere zenders op HD, mobiel tel, vastetelefonie, mobiele telefonie met iphone, en uiteraard internet 5 ( zie mijn gegevens a u b )Ik had yell maar kon naar mijn betaalde zenders van PRIME niet kijken prime starHD1 enz .Ik lees dat er een nieuwe YELO zou geactiveerd worden vanaf 5maart2013 .Wat en waar vind ik de app voor te downloaden op een MACBOOKPRO .Met dank bij voorbaat en graag tot mail .

 2. Tom said

  voor personen die een oudere digicorder/box hebben van 5 jaar moeten geen extra omruilkost betalen van 39,00 Euro. Vraag me wel af of er dan wel weer een activatiekost is van 50 Euro?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: