Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2013
  M D W D V Z Z
  « jan   mrt »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

KPN Group Belgium lanceert SNOW

Posted by dtvfan op 5 februari 2013

SNOWKPN Group Belgium, de groep achter de mobiele operator Base, gaat komende donderdag digitale televisie, vaste telefonie en internet aanbieden onder de naam SNOW. Dat heeft de groep zelf vandaag bekend gemaakt. SNOW is de naam voor de drie diensten en wil zo de concurrentie aangaan met onder meer Belgacom en Telenet. Het nieuwe triple play-pakket zal 39 euro per maand kosten. Enkel internet en digitale tv kost 39 euro, terwijl wie vaste telefonie en digitale tv wenst 35 euro per maand zal moeten betalen. SNOW zal werken via het VDSL2-netwerk van Belgacom. Het mobiele aanbod blijft bovendien Base heten.

Voor alle diensten van SNOW te ontvangen is er een modem en een SNOWbox (decoder voor digitale tv) nodig. Die kosten voorlopig samen nog 99 euro (inclusief installatie en activatie), maar na de lanceerperiode wordt dit 199 euro. Het basisaanbod van de digitale tv bestaat uit 32 zenders in Vlaanderen en 33 in Wallonië, waar SNOW ook actief zal zijn. Verder zijn er meer dan 60 zenders in zenderpakketten en apart te krijgen (prijs varieert van zender tot zender, van 0,49 euro tot 2,99 euro). Welke zenders er beschikbaar zullen zijn bij SNOW is komende donderdag pas bekend.

“SNOW laat klanten toe om alleen te betalen voor wat ze écht willen door hen een totaalpakket voor digitale tv, internet en vaste telefonie te bieden tegen een uitzonderlijke prijs. Bovendien kunnen klanten hun pakket à la carte personaliseren op basis van hun persoonlijke behoeften en voorkeuren”, meldt KPN Group Belgium nog in een persbericht.

4 Reacties to “KPN Group Belgium lanceert SNOW”

 1. Waar kan ik de zenderlijst van Snow vinden

 2. antonio said

  het werd tijd. eindelijk gezonde concurrenten hip hip had al veel eerder moeten komen

 3. eindelijk,iemand die die andere oplichters een halt toeroept ,ik ben zeker kandidaat want al die zever op telent en belgacom ,die je toch nooit bekijkt, ben ik eerlijk gezegd kotsbeu,je betaald iedere maand veel te veel voor iets wat je toch niet gebruikt ,

 4. mike said

  Hugo, snow.be alle info daar te vinden!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: