Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • januari 2013
  M D W D V Z Z
  « Dec   Feb »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Mozaïek verdwijnt en 2BE HD komt bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 31 januari 2013

Belgacom TVHet interactieve mozaïekkanaal is sinds vandaag niet meer beschikbaar bij Belgacom TV. Belgacom meldt dat er weinig mensen naar dit kanaal keken en dat de ruimte kan dienen voor nieuwe zenders. Bij het mozaïekkanaal konden abonnees rechtstreeks via de rode knop naar zenders zappen zonder de kanaalnummers te hoeven ingeven. Voorlopig is er een infokanaal van Belgacom TV in de plaats van het mozaïekkanaal (kanaal 19) te bekijken.

Verder kunnen Belgacom TV-abonnees vanaf morgen (1 februari) ook kijken naar 2BE HD. De HD-versie van 2BE was sinds afgelopen dinsdag al te bekijken bij Telenet Digital TV, maar komt dus ook bij Belgacom TV. 2BE HD is bij Belgacom TV te bekijken op kanaal 33.

Advertenties

13 Reacties to “Mozaïek verdwijnt en 2BE HD komt bij Belgacom TV”

 1. kuppens michel said

  Jammer ,ben niet eens met verdwijnen mozaiek,was ge makkelijk herkenbaar voor kanaaal te kiezen , moet terug komen

 2. m&M said

  Dit was een zeer handig kanaal om een vlot beeld over alle zenders te hebben; bv waar er op dat moment werd uitgezonden over sport, of over natuur, …..
  Dit kan toch geen dure kost geweest zijn voor belgacom ?
  Kunnen zij aantonen dat dat kanaal weinig bekeken werd ? Of het minst van alle kanalen ?? Dat zij er die belachelijke “lege” kanalen met Belgacom infochannel eraf halen (nr 9, 13, 600+, ……)

 3. William said

  Denk dat we ondertussen wel een stuk of tien van die info Channels hebben. Maar echte info vind je er nooit, die moet je bijvoorbeeld op deze site halen.

 4. Theo Van de Vyver said

  Was voor mij een overzichtkanaal om snel op bepaalde kanalen b.v. sport te komen, als er niet veel gebruik van gemaakt werd is om reden dat niet veel mensen het kenden.

 5. William said

  Ondertussen nog steeds geen info hierover op het Belgacom Info Channel.
  Tja en echt nieuwe kanalen komen er ook al lang niet meer bij.

 6. Guy said

  Was er nu iets makkelijker dan via mozaïek naar een bepaald programma te zoeken dat me zou kunnen interesseren ? Denk er aan te veranderen van provider, bij Belgacom heb ik het gevoel dat er met de klanten geen of weinig rekening wordt gehouden !

 7. Marc said

  Snap hier niets van. Mozaiek was de enige manier om op een iets of wat comfortabele manier een overzicht te hebben van wat er momenteel te zien is. Nu zou je alle posten 1 voor 1 moeten doorzappen, wat met de ellendig traag reagerende afstandsbediening een nachtmerrie van jewelste is. De gebruiksvriendelijkheid van Belgacom TV was sowieso al catastrofaal slecht in vergelijking met Telenet Digital TV, maar dit is echt de druppel die de emmer doet overlopen hoor! Als er niet snel iets aan gedaan wordt, vliegt Belgacom samen met zijn ellendig trage internet, hier buiten!

 8. Herman said

  Vind ik zeer jammer ,wij gebruikten dat regelmatig.We gaan er meer en meer op achteruit in plaats van vooruit.Noemt men dit de digitale vooruitgang???

 9. schoonjans r said

  een echte schande, nu nog ard en zdf weghalen of betalend maken, waar ze heel goed in zijn, en er blijft niets meer over. info kanaal, belachelijk !!!

 10. Eddy Vanhees said

  Met wat de klant wil houdt Belgacom inderdaad geen rekening.Een kleine rondvraag bij hun abonnees misschien? Dat is toch niet TEVEEL gevraagd!!!

 11. naveld Mmarc said

  vind het wel rot dat Belgacom dit zomaar laat verdwijnen, het handigste kanaal van allemaal. op de rest is er toch niets te zien. het was zeer handelijk om, als er tich iets nuttigs bezig was,daar direckt op in titsen. door zo een acties van onaangekondigd verwijderen van kanalen, dor zo een acties zijn we in der tijd weg gegaan van telenet!!!!

 12. De Luc said

  De mozaïek was het beste van alle kanalen verdorie, hebt gij al eens over 200 kanalen gezapt om een zender te bekijken of leest iemand misschien eerst alle programma’s in zijn boekske. Hopelijk reageren de mensen massaal en verander desnoods van operator waar deze info nog wel beschikbaar is. Wie plaatst dit op een facebookpagina ? Een misnoegde belgacomgebruiker !……

 13. welke provider heeft nog een infokanaal met alle zenders op waar je kan kiezen?????
  vrees geen enkele meer.
  dus veranderen om die reden is al niet een reden 😉

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: