Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • januari 2013
  M D W D V Z Z
  « Dec   Feb »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

WDR blijft uit zenderaanbod van Telenet Digital TV

Posted by dtvfan op 20 januari 2013

WDROndanks de vele klachten over het schrappen van WDR uit het digitale zenderaanbod van Telenet, weigert Telenet om de Duitse tv-zender terug toe te voegen. Dat meldt Gazet van Antwerpen. Telenet-woordvoerder Stefan Coenjaerts meldt aan de krant dat WDR teveel geld vroeg in verhouding tot het aantal mensen die naar de zender kijken. Hierdoor vond Telenet het verstandiger om niet in te gaan op deze eisen van WDR en de zender te schrappen uit het zenderaanbod. Of er een andere Duitse zender in de plaats komt is niet bekend.

Advertenties

11 Reacties to “WDR blijft uit zenderaanbod van Telenet Digital TV”

 1. Tony said

  RTPi ook verdwenen? 3500 Hasselt voormalig Indi.

 2. Bart said

  Organiseer een “poll” voor te zien welke duitse of andere zenders de kijkers erbij willen.

 3. Rowan said

  @Bart: die luxepositie is er helaas niet bij Belgacom (zie triestig zenderaanbod). Dus een poll organiseren voor enkel Telenet-abonnees (hoe te controleren op deze site??) lijkt me nogal over the top. En dan denk ik nog dat het niks gaat uithalen, bazen Telenet kijken naar geld niet naar een poll. Voor mij hoeft een Telenet-poll niet.

 4. William said

  Belgacom abonnees hebben blijkbaar helemaal niets te verwachten ondanks het succes van oa de facebookpagina http://www.facebook.com/zenderaanbodbelgacom

 5. Kirsten said

  Graag had ik 3SAT in de plaats. Dit is een zender die samenwerkt met ARD, ZDF, ORF (Oostenrijk) en SRF (Zwitserland). Zo hebben we onmiddellijk het nieuws uit de 3 landen. Een leuke zender met veel aandacht voor de skigebieden en biedt kwaliteitstv aan. Er is ook een HD versie beschikbaar.

 6. peter said

  tony : ook hier boom voormalig indi RTPI aanbod verwijderd telenet zelf uitschraping

 7. mike said

  Bij TV Vlaanderen hebben ze vorig jaar ook eens een poll gehouden.Ze verwijderen een volwassen kanaal,en de poll wees uit dat de klanten een belachelijk kinderkanaal in de plaats wilden!Dus oppassen met polls he!

 8. mucteba said

  peter en bart er is geen rtpi jullie zenderaanbod en ook niet op digitaal vlak
  zeker geen afschaffing

 9. S Bogaerts said

  Uiteindelijk moet je vaststellen dat je een kabelabonnement moet combineren met satelliet. ALLE Duitse openbarze zenders vind je in HD kwaliteit, inclusief de digitale kanalen van ARD en ZDF (bv. ZDF Info, PHOENIX, 3SAT,…). Ook alle ‘derdes’ (WDR, SWR, NDR, …) worden in HD uitgezonden. Kan Telenet (of iedere kabelaar) nog een puntje aan zuigen.

 10. En vooral niet te vergeten, deze Duitse zenders zijn allen FTA (lees gratis te ontvangen).

 11. Steyaert Anselme said

  U misacht een hoop toeschouwers de vele oudmilitairen die de duitse zenders leerden kennen tjdens hun verblijf in Duitsland .

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: