Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • november 2012
  M D W D V Z Z
  « Okt   Dec »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Nieuwe Eén-serie ‘Wolven’ met audiodescriptie

Posted by dtvfan op 25 november 2012

VRTNieuwe politieserie Wolven op Eén zal ook gevolgd kunnen worden met audiodescriptie. Dat meldt de VRT in een persbericht. Na het succes van de uitzendingen met audiodescriptie van Witse, besloot de VRT om ook de opvolger hiermee te voorzien. Dit houdt in dat scènes waarbij niet uit de dialogen blijkt wat er gebeurt in de reeks, mondeling worden beschreven.

Met Wolven pakt Eén op dinsdag 4 december uit met een nieuw soort politiereeks. Hoofdpersonage Thomas Verhaege en zijn collega’s van Ecofin, de economische en financiële fraudecel van de Federale gerechtelijke politie Antwerpen, gaan resoluut achter de sleutelfiguren van de georganiseerde misdaad aan. Het team van Wolven bindt de strijd aan met oplichters en mensen die illegale financiële constructies opzetten, zoals btw-carrousels. Financiële criminaliteit is vandaag de misdaad bij uitstek en internationale netwerken domineren zowel de economie als de misdaad. De hoofdrollen in Wolven zijn voor Axel Daeseleire,Lotte Pinoy, Gene Bervoets, Maarten Goffin en Simone Milsdochter. De muziek is van Koen Buyse van Zornik.

Op dinsdag wordt Wolven op Eén uitgezonden om 20.40 uur met optionele audiodescriptie, die digitale kijkers van Belgacom TV en Telenet Digital TV zelf kunnen inschakelen (via de taal-optie in het menu te activeren). De daarop volgende zaterdag is er telkens een herhaling om 21.40 uur met open audiodescriptie voor alle analoge en digitale kijkers OP12. Op die manier kunnen de analoge kijkers de uitzending ook opnemen en op een later tijdstip met audiobeschrijving volgen.

Daarnaast kan de digitale kijker van Belgacom TV en Telenet Digital TV de uitzending ook opvragen via Net Gemist en Ooit Gemist met audiobeschrijving. De technologie wordt ook ondersteund voor wie zelf een programma opneemt of de uitzending via een timeshift bekijkt.

Advertenties

9 Reacties to “Nieuwe Eén-serie ‘Wolven’ met audiodescriptie”

 1. Nina said

  Kent iemand het liedje dat er steeds in voorkomt?

 2. tineke van der aa said

  Wanneer is de volgende aflevering?

 3. Nina said

  Zoals iedere week op de dinsdag 🙂

 4. mike said

  Nina,de muziek voor deze serie is van Koen Buyse van Zornik.

 5. Nina said

  Ja, zover was ik :p (toch bedankt) ma kzouk de naam van et liedje. Kwilt downloaden voor mee te kwelen!

 6. Nina said

  Kzoek*

 7. mike said

  Als je het moest vinden,laat het dan even weten,bedankt.Vroeg of laat zal het wel ergens opduiken.

 8. christophe said

  koen buyse van zornik te vinden op you tube

 9. Kathleen said

  Het liedje noemt gewoon Wolf dit is een link: http://www.youtube.com/watch?v=pIMIOi60W8Y

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: