Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • oktober 2012
  M D W D V Z Z
  « Sep   Nov »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Belgacom verhoogt tarieven vanaf 1 februari 2013

Posted by dtvfan op 30 oktober 2012

Belgacom verhoogt vanaf 1 februari 2013 enkele tarieven. Dat heeft Belgacom vandaag bekendgemaakt in een persbericht. Het telecombedrijf wil daarnaast de packs met meerdere diensten (telefonie, internet, digitale tv,…) aanmoedigen. De prijsverhogingen zijn nodig vanwege de investeringen die Belgacom doet in haar netwerken, zoals het VDSL2-netwerk.

De prijzen van de nieuwe packs van Belgacom sinds april dit jaar blijven ongewijzigd, net zoals de tarieven van Proximus en Happy Time XL. Wie geen packs heeft, betaalt vanaf 1 februari meestal meer voor afzonderlijke diensten. Zo stijgt onder meer de maandabonnementen voor vaste telefonie (Classic line) van 19,65 euro naar 19,99 euro (sociaal tarief: van 11,79 naar 11,99 euro), Internet Comfort van 34,05 euro naar 35,95 euro en Internet Maxi van 44,94 euro naar 46,20 euro. Bij Belgacom TV wordt de huur van de decoder met één euro per maand verhoogd.

Alle nieuwe tarieven zijn vanaf 5 november te vinden op www.belgacom.be/tarieven. Klanten worden afzonderlijk op de hoogte gebracht en kunnen kosteloos overstappen naar andere tariefplannen of hun contract stopzetten als voor hen het tarief verandert. De vorige tariefaanpassing bij Belgacom dateert van januari dit jaar.

8 Reacties to “Belgacom verhoogt tarieven vanaf 1 februari 2013”

 1. Glenn said

  En dat is dus het einde van Belgacom. Als men voor Internet Maxi al meer moet betalen dan voor Telenet Fibernet dat veel sneller en stabieler is, dan is het echt wel ver gekomen. En ook de huur van de decoder opslaan met 1 euro, dat is dan in totaal 2 euro op nog geen jaar tijd want volgens mij is die in april al van 6 naar 7 euro gegaan. Ocharme de mensen die 8 euro per maand moeten betalen voor de V3-decoder…

 2. mike said

  nog wat duurder,het kan niet meer op!

 3. Roland said

  Ben blij dat ik hun brol juist heb buiten gegooit en terug bij telenet zit, salu belgacom

 4. muckimuckiline said

  eigen schuld dikki bult
  jullie denken toch niet dat belgacom alles zelf zal betalen
  voor meer zenders moet je eenmaal veel betalen
  eerst boos zijn om dat rai weg is en als ze terug komt
  niet willen betalen het moet punt uit

 5. mike said

  lol,Muckimuckiline,een paar italianen vragen voor de rai en ik moet daar voor betalen,steek ze dan in een pakket he.En meer zenders willen,ja natuurlijk,telenet heeft er ook meer.Ik heb het hier nog al eens gemeld he,ik betaal elke maand rond de 115 euro voor belgacom,das gvdm meer dan genoeg denk ik,dus uw “belgacom gaat niet alles zelf betalen” reactie is om van te k*tsen!

 6. Benny said

  Groot gelijk, Mike. Dat ze bij Belgacom die flutzenders waar geen kat naar kijkt er eens afgooien,en in plaats daarvan eens een aantrekkelijk zenderaanbod geven.Zou perfect gaan, zonder meerprijs!

 7. muckimuckiline said

  benny welke zenders vind je gij flutzenders
  bij belgacom en mike belgacom heeft al pakketen net zoals
  bij telenet maar wel antal minder ik denk ik
  ik heb opgemerk dat numericable van brussel stad
  die bij telenet en bij belgacom niet ontvangtbaar ik zal eens zeggen
  wat numericable als zenders in pakket in houd binnekort

 8. wolkjem said

  leve belgacom telenet is brol

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: