Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • oktober 2012
  M D W D V Z Z
  « sep   nov »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

Nieuwe series en films van HBO komende drie jaar als eerste te zien op Prime

Posted by dtvfan op 18 oktober 2012

PrimeTelenet heeft een exclusieve deal gesloten met het Amerikaanse betaaltelevisienetwerk HBO. De komende drie jaren zullen alle nieuwe series en films van HBO als eerste te zien zijn op de betaalzender Prime. Tot nu toe moest Telenet de rechten afzonderlijk per serie kopen. Dat heeft Telenet vandaag bekendgemaakt in een persbericht.

Series zoals ‘Veep’ met Julia Louis-Dreyfus, die zich afspeelt in het kantoor van een fictieve vicepresident van de Verenigde Staten, en ‘Girls’ met Lena Dunham over het leven van een twintigjarige in New York zullen dus eerst te zien zijn op de betaalzender Prime. Ook de series ‘The Newsroom’,’Enlightened’ en ‘Bored To Death‘ zal Prime uitzenden. Alle afleveringen kunnen Prime-abonees gratis en in HD (her)bekijken via ‘Prime à la carte’.

Verder zullen onder meer de films ‘Game Change’ met Julianne Moore, die in de huid kruipt van de ultraconservatieve politica Sarah Palin tijdens de campagne voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2008, en ‘Hemingway and Gellhorn’ met Nicole Kidman en Clive Owen uitgezonden worden door Prime. Ten slotte meldt Telenet dat de volgende series te zullen zien zijn op Prime: Modern Family (seizoen 4), American Horror Story (seizoen 2), Revenge (seizoen 2), The Killing (seizoen 3), Spartacus: War of the Damned en Sons of Anarchy (seizoen 5).

Prime is enkel te ontvangen bij Telenet Digital TV.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: