Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • oktober 2012
  M D W D V Z Z
  « Sep   Nov »
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

3 nieuwe interactieve diensten beschikbaar bij Kanaal Z

Posted by dtvfan op 13 oktober 2012

Kanaal ZSinds gisteren biedt de Vlaamse zakenzender Kanaal Z via Belgacom TV en Telenet Digital TV drie gratis en nieuwe interactieve diensten aan via de rode knop van de afstandsbediening. Dat heeft Kanaal Z bekendgemaakt. We geven u een overzicht van de nieuwe diensten.

Z-on demand
Met deze nieuwe dienst kan men gratis en op elk tijdstip de belangrijkste programma’s van Kanaal Z, zoals ‘Z-Nieuws’, ‘De Markten’ of ‘Z-Expert’, bekijken of herbekijken. Zowel de meest recente business en financiële actualiteit als de programma’s uit het archief kunnen bekeken worden.

Z-beurs
Met Z-beurs kunnen de abonnees van Belgacom TV en Telenet Digital TV op een gebruiksvriendelijke manier de beurs (BEL 20, buitenlandse beurzen, wisselmarkten,…) in realtime volgen op het tv-toestel. Daarnaast kan men ook een eigen portefeuille samenstellen van 16 favoriete aandelen en zo de evolutie van uw beleggingen in één oogopslag krijgen.

Z-Immovlan TV
Huizen of appartementen te koop en te huur, openbare verkopen, bouwgronden en alle advertenties van de notarissen kunnen gevonden worden bij Z-Immovlan TV. Dankzij een persoonlijke code kunnen de kijkers van Kanaal Z snel en makkelijk navigeren door een eigen selectie en deelt men de resultaten met familie en vrienden.

De technische partner van deze drie nieuwe diensten is Paratel, een bedrijf dat technologische toepassingen bouwt en commercialiseert die merken en bedrijven toelaten om op een interactieve manier te communiceren met hun doelgroepen. De Waalse versie van Kanaal Z, Canal Z, biedt een Franstalige versie van deze drie diensten aan via de rode knop.

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: