Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • september 2012
  M D W D V Z Z
  « Aug   Okt »
   12
  3456789
  10111213141516
  17181920212223
  24252627282930
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Resultaten poll: Zou u minder opnemen door Rumble?

Posted by dtvfan op 24 september 2012

VraagtekenExact één maand geleden startten we met onze poll over Rumble, dat een eigen on-demandplatform van de VRT, VMMa en SBS Belgium moet worden. Rumble zal daarnaast toegankelijk zijn op zoveel mogelijk apparaten, zoals tablets en smartphones en zal ook beschikbaar zijn op Belgacom TV en Telenet Digital TV.

Het grote doel van Rumble is om het opnemen van de programma’s tegen te gaan. Kijkers spoelen de reclame door tijdens het bekijken van de opname en dit zou nadelig zijn voor de mediagroepen. Maar zal u ook minder opnemen door Rumble? Vandaag publiceren we de resultaten van onze poll. In totaal werden er 109 stemmen uitgebracht, waarvoor we u bedanken.

Vraag: Zou u minder opnemen door Rumble?

Resultaten:
1. Nee (86 stemmen; 79%)
2. Ik weet het niet (13 stemmen; 12%)
3. Ja (10 stemmen; 9%)

Bespreking:
Uit onze poll blijkt dat een zeer grote meerderheid (79%) niet minder programma’s zal opnemen als Rumble er komt. Niet echt een verrassend resultaat, aangezien de opnamefunctie gratis is en Rumble betalend zal zijn. 13 stemmers (12%) weet het nog niet of ze minder zullen opnemen. Amper 9% van de stemmers zal effectief zijn of haar favoriete programma’s via Rumble bekijken in plaats van ze op te nemen. Volgens deze poll zal dus Rumble haar grote doel alvast missen.

Wat denkt u hierover? Reacties zijn welkom onder dit bericht!

Advertenties

Eén reactie to “Resultaten poll: Zou u minder opnemen door Rumble?”

 1. Bart said

  Als je nu via de TV-Theek een programma opvraagt dan is deze niet in HD-kwaliteit terwijl als je het opneemt dat wel het geval is. Dan zou het stom zijn om te gaan betalen voor een programma in SG-kwaliteit terwijl je het gratis in HD kan bekijken door het op te nemen. Misschien dat Rumble programma’s wel in HD zal aanbieden?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: