Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2012
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

TV Overal wordt vanaf 3 september betalend

Posted by dtvfan op 20 augustus 2012

TV OveralTV Overal, de mobiele tv-dienst van Belgacom, wordt vanaf 3 september betalend. Dat heeft Belgacom vandaag bekendgemaakt in een persbericht. Met TV Overal kunnen de klanten van Belgacom TV thuis en onderweg televisie via internet van Belgacom kijken op hun pc, Mac, laptop, tablet en smartphone. Sinds juli vorig jaar konden Belgacom TV-klanten de dienst gratis testen, maar daar komt in september een einde aan.

Op dit moment zijn er zo’n 34 tv-zenders beschikbaar bij TV Overal: Eén, Canvas, Ketnet/OP 12, vtm, 2BE, VT4, VIJFtv, Vitaya, Acht, Eurosport, anne, JIM, vtmKzoom, Nick Junior NL, Euronews, Belgacom Zoom NL, Belgacom Zoom FR, RTL-TVI, Club RTL, Plug RTL, AB3, AB4, France 2, France 3, France 4, France 5, Trace Urban, LCI, MCM Pop, Tiji, Canal J, Nick Junior FR, Belgacom 5 NL en Belgacom 5 FR. Abonnees van Belgacom 11+ kunnen de wedstrijden van deze voetbalzender bekijken via TV Overal.

Voor klanten met een Maxi Pack is TV Overal inbegrepen in hun abonnement. Voor de andere Belgacom TV-klanten is het zenderaanbod van TV Overal beschikbaar voor 4,95 euro per maand. De tv-gids raadplegen en programma’s vanop afstand opnemen blijft wel gratis. Proximus-klanten die zich abonneren op TV Overal (en een abonnement hebben op Internet On GSM of Mobile Internet met een volume boven 50 MB) kunnen één uur per maand gratis via het 3G-netwerk TV Overal kijken. Belgacom TV-klanten, ook de huidige testgebruikers, die tussen 3 september en 31 oktober een abonnement op TV Overal nemen, krijgen de eerste twee maanden gratis.

TV Overal kan geactiveerd worden via de Belgacom e-Services, waarna de Belgacom TV-klanten met een smartphone of een tablet de TV Overal-app kunnen downloaden op hun toestel via de Google Play Store of de Apple App Store. Klanten met een laptop of pc/Mac-computer hebben toegang tot TV Overal via http://www.tvoveral.be. Om TV Overal te gebruiken, hoeft de klant zich enkel te identificeren met zijn e-Services log-in en paswoord.

4 Reacties to “TV Overal wordt vanaf 3 september betalend”

 1. eric said

  De mooie heren van belgacom sturen mij eerst een mail dat ik tv overal gratis krijg.Enkele dagen later krijg ik nieuwe mail dat het een vergissing was en dat ik 5 euro extra moet betalen,ik heb anders wel ALLES van hun in huis he,en dat voor al vele vele jaren,waaronder internet maxi.Ze excuseren zich voor de verkeerde mail,Hawel BELGACOM,je kan uw excuses steken waar de ZON niet komt.GELDWOLFEN,allemaal dezelfde.Was anders een vrij tevreden klant,maar dit is de brug te ver,de druppel.

 2. muckiba said

  belgacom kan daar niks aan doen
  ze kunnen vergissen dat is toch mensenlijk
  en je weet toch dat dit een duurzaam onwikkeling
  de tijd dat alles goed koop is voorbij

 3. eric said

  Muckiba,op uw antwoord zat ik te wachten jong.En goedkoop???voor een klant van minstens 115 euro per maand te zijn,noem ik niet goedkoop he,daarbij,ze zijn NOOIT goedkoop geweest,geen enkele van die geldwolf bedrijven.In Nederland kan het anders wel goedkoper,maar daar heb je dan ook meer aanbieders,hier maar 3,en die spelen alle 3 onder 1 hoedje.

 4. Ik vraag me echt af wie daar gaat voor betalen?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: