Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2012
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Tweede klasse heet voortaan Belgacom League

Posted by dtvfan op 16 augustus 2012

Belgacom LeagueDe tweede voetbalklasse heeft een nieuwe naam: Belgacom League. Dat heeft Belgacom vandaag bekendgemaakt. Belgacom breidt haar partnerschap uit tot alle ploegen van de tweede klasse en wordt de titelsponsor. Op Belgacom TV kunnen bovendien alle abonnees gratis elk weekend op Belgacom 11 kijken naar de twee topwedstrijden van tweede klasse. Vorig seizoen zond Belgacom 11 de thuiswedstrijden van Antwerp, Waasland-Beveren, Charleroi en Eupen en de realityreeks ‘Op weg naar eerste’ uit.

Guido De Croock, voorzitter tweede klasse: “Onze liga prijst zich gelukkig dat we met Belgacom een enthousiaste commerciële partner gevonden hebben, die onze liga de nodige uitstraling zal geven en onze clubs meer in de kijker plaatst. De liga dankt Belgacom nu al voor dit project. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ligaclubs hierdoor beter bekend zullen worden bij het grote publiek. De uitbouw van onze clubs en van het voetbal in het algemeen zullen er wel bij varen. Het Belgacom project geeft aan onze liga de wind in de zeilen.”

Bruno Chauvat, Executive Vice-President Strategy & Content bij Belgacom: “We zijn heel tevreden dat we nauwer kunnen samenwerken met de clubs van tweede klasse, nu omgedoopt tot de Belgacom League. Vorig seizoen hebben onze Belgacom TV-klanten deze spannende competitie met genoegen kunnen (her)ontdekken. Zij konden de verbeten strijd om op te klimmen naar eerste klasse ook achter de schermen volgen dankzij de realityreeks ‘Op weg naar eerste’. Gezien het enthousiasme van onze klanten voor deze competitie en omdat we de clubs van tweede klasse meer visibiliteit willen geven bij het grote publiek, was het logisch dat Belgacom het avontuur zou voortzetten door nog een stap verder te gaan: officiële partner worden en, tot grote vreugde van de supporters, gratis matchen uitzenden van alle clubs.”

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: