Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • augustus 2012
  M D W D V Z Z
  « Jul   Sep »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Sundance Channel zendt bekroonde film Weekend uit

Posted by dtvfan op 7 augustus 2012

Sundance ChannelDe tv-zender Sundance Channel zendt volgende week dinsdag in Belgische première de veelbekroonde film Weekend uit. In deze dramafilm van Andrew Haigh ontdekken twee mannen, Russell en Glen, ontdekken wat liefde en verliefdheid is. Russell (gespeeld door Tom Cullen) neemt op een vrijdagnacht kunstenaar Glen (gespeeld door Chris New) mee naar een nachtclub. Ze brengen de volgende 48 uur met elkaar door in de slaapkamer en op café. Hoe meer tijd ze met elkaar doorbrengen en stukjes van hun leven met elkaar delen, hoe meer dingen er naar boven komen. Er ontstaat uiteindelijk een ongewone verbondenheid tussen beide mannen.

Weekend is op 14 augustus te bekijken om 23 uur op Sundance Channel. De film wordt ook herhaald op 20 augustus (om middernacht), 23 augustus (om 19 uur) en 29 augustus (om 23 uur). Sundance Channel is beschikbaar bij Belgacom TV en Telenet Digital TV.

Advertenties

2 Reacties to “Sundance Channel zendt bekroonde film Weekend uit”

 1. pascaline said

  Mijn maag keerde toen ik voor het eerst iets bekeek op uw zender , 27 aug sundance channel (nl). Zoals altijd blote vrouwen in alle glorie maar nooit durven mannen hun ballen en penis tonen. Nogal zielig, kinderachtig en enorm erg als ze zelf alles eisen vd vrouwen. Hoe moeten vrouwen dan meer sexzin krijgen ? Nooit zien we 2 homo’s met elkaar spelen of vrijscenes waar de vrouw op de rug wordt gefilmd. Voor mij al een reden genoeg om direkt weg te zappen. Deze ongelijkheid is puur egoïstisch en dan wenen ze dat vrouwen achter het geld zitten ?! Tja, wat schiet er nog over ? Dat zijn echte zwakke patermanieren van deze met de grootste mond en het minste lef. Waarheid is waarheid want als vrouwen jaloerse wezens zijn, wat zijn mannen dan zonder dat er dagelijkse concurrentie is ? Ze gaan al door het lint met 1 kaper op de kust…maar kunnen we anders ? Wij moeten wel effectief vreemd gaan als we eens een andere lul willen zien.

 2. tom said

  Pascaline,sorry,maar uw reactie heeft hier niets me te maken,en heb ik nu al in verschillende forums moeten lezen.Als u vreemd wil gaan,goed voor u en uw vriend of man!

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: