Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2012
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Life!TV vanaf 27 juli ook online te bekijken

Posted by dtvfan op 25 juli 2012

Life!TV is vanaf 27 juli ook te bekijken via internet. Dat meldt Life!TV. Hierdoor is Life!TV een van de eerste tv-zender die ook volledig online te bekijken zal zijn. Via lifetv.eu zal de tv-zender elke dag 24 uur op 24 te volgen zijn. Daarnaast heeft de tv-zender ook een contract gesloten met WeePeeTV, een nieuw online tv-platform dat weldra van start zal gaan. Voor WeePeeTV is Life!TV de eerste tv-zender waarmee een overeenkomst is gesloten.

Gert Van Mol, CEO Life!TV: “Enkele maanden geleden leerde ik de mensen van weepee kennen. Zij bouwden een module om televisie te kunnen zien via smartphones, tablets en smart TV’s. We tekenden met hen een overeenkomst om met Life!TV aanwezig te zijn op hun platform. Toen besefte ik dat we bij Life!TV eigenlijk een stap aan het overslaan waren. Er is op dit moment geen enkel tv station dat zijn content continu live distribueert over het internet. Het nam uiteindelijk niet zo gek veel tijd in beslag om ons digitale signaal ook om te leiden naar het internet. Ik meen dat de toekomst van een televisiezender als Life!TV ligt in het aanbieden van een multischerm platform. Deze aanpak zal er toe leiden dat we voor het einde van het jaar nog een innovatie zullen kunnen aankondigen die de klassieke tv markt danig zal verrassen.”

Life!TV is ook te bekijken in het basisaanbod van Numericable en Telenet Digital TV.

Advertenties

2 Reacties to “Life!TV vanaf 27 juli ook online te bekijken”

 1. William said

  Ze zijn zo verrassend en innoverend dat ze na al die jaren nog steeds niet bij Belgacom TV te zien zijn.

 2. dtvfan said

  Volgens Life!TV zou Belgacom geen interesse tonen om hen toe te voegen aan het zenderaanbod.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: