Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juli 2012
  M D W D V Z Z
  « Jun   Aug »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Telenet boos voor gratis online Canvas-programma’s

Posted by dtvfan op 20 juli 2012

printLogo.jpg Telenet picture by dtvfanTelenet is boos op Canvas omwille van de gratis programma’s die de VRT-zender biedt op haar website. Dat meldt de krant De Standaard. De gratis programma’s worden namelijk ook aangeboden bij Ooit Gemist, het betalende on demand-aanbod van de VRT. Op de website van Canvas kan u gratis kijken naar onder andere ‘De Weg naar Mekka’ en ‘Zeven Dagen Jong’, terwijl u bij Ooit Gemist 2 euro per aflevering betaalt. De VRT meldt in een reactie dat de programma’s uit Ooit Gemist zullen verdwijnen, maar dat dit enige tijd vraagt. Telenet wil na de zomer praten met de sector over het uitgesteld kijken. Ooit Gemist is via digitale televisie beschikbaar bij Belgacom TV en Telenet Digital TV.

Advertenties

2 Reacties to “Telenet boos voor gratis online Canvas-programma’s”

 1. mike said

  lol,telenet,er zijn zoveel klanten boos op u,en wat trekken jullie je er van aan?

 2. Robin said

  Canvas is een publieke omroep die net als in Nederland de meeste eigen programma’s gratis op haar website aanbied. Echter de meerwaarde van de tv providers kan zijn dat het in een hogere kwaliteit beschikbaar is. Daar moeten ze het meer op gooien. Overigens vind ik het wel bijzonder dat Telenet geld vraagt voor programma’s van een publieke omroep. Ik zou als ik VRT was beter onderhandelen met Telenet zodat het daar ook gratis wordt aangeboden. De abonnees van Telenet betalen al genoeg voor de diensten dan mag 2 dagen gemist er best wel vanaf lijkt mij ala UPC in Nederland doet. 2 dagen terugkijken gratis bij Starter abonnement en 10 dagen gratis terugkijken bij Royaal abonnement. Of gaat het ze om oudere programma’s van langer dan 10 dagen geleden?

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: