Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juni 2012
  M D W D V Z Z
  « Mei   Jul »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Wedstrijden Waasland-Beveren en Charleroi exclusief op Belgacom TV?

Posted by dtvfan op 15 juni 2012

Gisteren meldde Belgacom dat het exclusief en gratis alle thuiswedstrijden van de voetbalclubs Waasland-Beveren en Charleroi komend seizoen zal uitzenden. Volgens Belgacom kunnen de neo-eersteklassers kiezen om hun rechten exclusief te verkopen. Maar concurrent Telenet, die alle wedstrijden van volgend seizoen gaat uitzenden, stelt dit in twijfel. “We hebben er alle vertrouwen in dat de Pro League zijn afspraken zal nakomen waardoor alle eersteklassewedstrijden bij Telenet rechtstreeks te volgen zullen zijn”, luidt het. “We hebben er om dezelfde reden ook alle vertrouwen in dat we niet in een juridisch kluwen verzeild zullen geraken waar niemand bij gebaat is, zeker het voetbal en de klant niet.” De Pro League reageert ook verrast en zal ervoor zorgen dat alle wedstrijden op Sporting Telenet te zien zullen zijn, ook die van Waasland-Beveren en Charleroi.

Update juli 2012: Intussen is bekend geraakt dat Belgacom de wedstrijden van Waasland-Beveren en Charleroi niet exclusief zal uitzenden. Alle wedstrijden zullen ook te zien zijn bij Sporting Telenet.

Advertenties

Eén reactie to “Wedstrijden Waasland-Beveren en Charleroi exclusief op Belgacom TV?”

 1. Glenn said

  Ondertussen heeft Belgacom het bericht al van zijn officiële facebookpagina gehaald en ook van de pagina van Belgacom11, dus ging het meer dan waarschijnlijk om een promotiestunt in de hoop toch nog enkele klanten over te houden van de leegloop van klanten naar Telenet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: