Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • juni 2012
  M D W D V Z Z
  « Mei   Jul »
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Drie nieuwigheden vanaf 19 juni bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 12 juni 2012

Belgacom TVVanaf 19 juni kunnen klanten van Belgacom TV drie nieuwigheden ontdekken: duidelijkere menu’s, een efficiënter zoeksysteem en persoonlijke aanbevelingen voor tv-programma’s en films voor elk gezinslid. Met deze nieuwigheden wil Belgacom inspelen op de wensen en verwachtingen van haar klanten. Belgacom had hiervoor zich gebaseerd op een onderzoek over de klantentevredenheid. Dat meldt Belgacom in een persbericht.

Verbeterd menu
Het menu van Belgacom TV zal voortaan in 16/9-weergave zijn en in HD, waardoor de leesbaarheid verbetert. Daarnaast kunnen de abonnees sneller zappen en handiger navigeren in het menu via afbeeldingen.

Sneller en uitgebreider zoeken
In de op-aanvraag-catalogus kunnen de Belgacom TV-klanten dankzij het nieuwe zoeksysteem via trefwoord of categorie sneller een film of serie terugvinden. Verder kunnen zij voortaan zoeken in de volledige inhoud (lineaire televisie of op- aanvraag-catalogus). Bovendien krijgen de abonnees toegang tot een lijst gelijkaardige programma’s, films of series.

“Aanbevolen voor mij”
Elk gezinslid kan ervoor kiezen om gratis persoonlijke aanbevelingen te krijgen op basis van zijn of haar kijkgedrag en smaak. Dit kan allemaal door gratis een profiel te maken op http://www.belgacomtv.be/gebruikertoevoegenoptv aan de hand van een vragenlijst. Op elk ogenblik kunnen de Belgacom TV-abonnees de functie uitschakelen of opnieuw activeren. Om de adviezen nog te verfijnen, kan elke klant een aantekening toevoegen aan films of series die voor hem werden geselecteerd.

Al deze drie nieuwe functies zullen vanaf 19 juni ingevoerd worden per geografische zone. Vier dagen voor de update zal er een bericht verschijnen om de Belgacom TV-klant te verwittigen. Alles gebeurt automatisch en na de installatie verschijnt een bevestigingsbericht op het scherm. Belgacom begint de update met de nieuwste decoders, die vooraan de naam van de zender weergeven. In de komende maanden volgen dan geleidelijk alle andere decoders.

Advertenties

3 Reacties to “Drie nieuwigheden vanaf 19 juni bij Belgacom TV”

 1. UpYours said

  En weer apen ze telenet na….kunnen ze bij BGC zelf geen nieuwigheden vinden

 2. William said

  Ze zouden beter eens eerst voor een beter zenderaanbod zorgen. Ook zouden ze de abonnees die de allereerste HD decoders hebben (heb ze zelf sinds olympische spelen 2008) eens nieuwe geven. Heb je twee supermoderne LED tv’s en zit je met zo’n lelijke grote bak eronder.

 3. Lily. De witte said

  Voor de vernieuwi g stnd de datum bij jeopgenomem programma’s dit is nu niet meer zo

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: