Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • april 2012
  M D W D V Z Z
  « Mrt   Mei »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

La Trois HD, STAR HD en Nickelodeon NL HD voortaan bij Belgacom TV

Posted by dtvfan op 30 april 2012

Belgacom TVSinds vandaag zijn er drie nieuwe HD-zenders beschikbaar bij Belgacom TV. De HD-versie van de derde Waalse openbare zender La Trois is in heel België voortaan beschikbaar in het basisaanbod op kanaal 47. Daarnaast is in Brussel en Wallonië de Waalse showbizzzender STAR in HD te bekijken op kanaal 23. Ten slotte is voor het eerst in Vlaanderen de HD-versie van Nickelodeon NL beschikbaar. Belgacom TV-abonnees die het boeket Kids NL hebben, kunnen de Nickelodeon NL HD bekijken op kanaal 147.

Advertenties

5 Reacties to “La Trois HD, STAR HD en Nickelodeon NL HD voortaan bij Belgacom TV”

 1. Master-Magic said

  Telenet zal wel volgen denk ik,al is het de nederlandse versie in HD denk ik bij belgacom want de vlaamse versie is nog niet beschikbaar in HD.

 2. uloga1 said

  Is het niet zo dat Nick HD NL wordt gedeeld met Comedy Central??

 3. dtvfan said

  Nickelodeon wordt niet meer gedeeld met Comedy Central. Bovendien mag Comedy Central niet in Vlaanderen uitgezonden worden vanwege uitzendrechten.

  Met vriendelijke groeten

 4. TeUs said

  Vodafone in Nederland heeft alle HD-kanalen in het basisaanbod gestopt. Dus je hoeft daar geen extra abonnement te nemen om extra HD-kanalen te kunnen bekijken. Dat zou hier in Vlaanderen ook moeten bestaan vind ik.

 5. David said

  Ik heb Telenet Digitale TV en blijkbaar is het plots Nickelodeon HD

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: