Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • april 2012
  M D W D V Z Z
  « Mrt   Mei »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Regionale zenders ATV, TV Limburg en TV Oost bij TV Vlaanderen

Posted by dtvfan op 27 april 2012

TV VlaanderenVanaf dinsdag 1 mei voegt TV Vlaanderen drie regionale zenders aan zijn zenderaanbod: ATV, TV Oost en TV Limburg. Dat meldt TV Vlaanderen in een persbericht. De nieuwsuitzendingen van deze drie zenders zullen te zien zijn in carrouselvorm. De drie regionale zenders brengen ieder dagelijks een aaneenschakeling van nieuws en feiten uit hun regio, aangevuld met specifieke onderwerpen zoals sport, lifestyle en cultuur. De abonnees van TV Vlaanderen hoeven niets te doen om van deze uitbreiding te genieten, want de zenders zullen te zien zijn in alle bestaande zenderpakketten. Het is voor het eerst dat de regionale zenders via de satelliet te zien zullen zijn.

Bill Wijdeveld, Managing Director ASTRA Benelux zegt: ‘De komst van ATV, TV Oost en TV Limburg is een geweldige doorbraak en heel goed nieuws voor de Vlaamse satellietkijker. We hopen dat de overige Vlaamse regionale omroepen dit goede voorbeeld gaan volgen.’

Advertenties

Eén reactie to “Regionale zenders ATV, TV Limburg en TV Oost bij TV Vlaanderen”

 1. Master-Magic said

  de uitzenduren zijn tussen 6 uur en 12 uur,dus een gedeeld kanaal wss weer,
  spijtige zaak,
  zou beter zijn dat deze een hele dag te zien is.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: