Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • april 2012
  M D W D V Z Z
  « mrt   mei »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

MENT TV elke zondag zes uur analoog te bekijken

Posted by dtvfan op 7 april 2012

MENT TVDe Vlaamse muziekzender MENT TV is vanaf morgen elke zondag van 8 tot 14 uur ook te bekijken op het analoge infokanaal van Telenet. Dat meldt MENT TV. Tussen 8 en 14 uur pakt de muziekzender uit met het zondagprogramma “MENT op zondag” dat gepresenteerd wordt door Herbert Verhaeghe. Elke zondag zal hij gasten uit de Vlaamse showbizz ontvangen en Nicole en Hugo zijn de eerste gasten morgen. Tussen de gesprekken door is er muziek uit Vlaanderen en de buurlanden en zijn er concerten of grote shows te zien. Morgen is dat om 10 uur het Schlagerfestival Hasselt en om 12 uur het concert ‘And the waltz goes on’ van André Rieu.

Marc Hallez van MENT TV: “In de afgelopen maanden zijn we sterk gaan werken aan een nog ruimer kwalitatief muziekaanbod waarin ook concerten een stevige plaats innemen. Het publiek reageert daarop massaal positief. Van de zondagochtend willen we een speerpunt maken in de programmatie. Dit moet ons verder profileren als (vooral Vlaamse) muziek- en familiezender. We willen de Vlaamse kijker een echt zondaggevoel meegeven. We zien het ‘plaatje’ helemaal voor ons: Koffiekoeken op tafel, wat later een aperitiefje, met de familie aan tafel vergezeld van leuk orende populaire muziek en luchtige babbels. Het gevoel dat we de mensen willen meegeven is niet nieuw… populaire voorbeelden uit het verleden op radiovlak spreken voor zich: Mi-Amigo, Maeva… maar we doen dit graag eigentijds en natuurlijk op TV.”

MENT TV is ook digitaal de hele dag beschikbaar in het basisaanbod bij Telenet Digital TV en Numericable.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: