Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • april 2012
  M D W D V Z Z
  « Mrt   Mei »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

UEFA Champions League komende 3 jaar op 2BE en Belgacom 11

Posted by dtvfan op 4 april 2012

Champions LeagueDe komende 3 seizoenen zullen 2BE en Belgacom 11 de UEFA Champions League uitzenden. Dat melden de VMMa en Belgacom, die beiden de uitzendrechten hebben verworven van voetbalorganisatie UEFA. 2BE blijft de komende drie seizoenen de UEFA Champions League uitzenden en mag telkens 1 wedstrijd per speeldag uitzenden. De commerciële zender heeft wel als eerste de keuze en zal ook samenvattingen van de andere wedstrijden van die speelavond uitzenden.

Op vlak van betaaltelevisie verhuizen de rechten van Sporting Telenet, die de rechten nu heeft, naar Belgacom 11. Belgacom verkreeg de rechten voor heel België en Luxemburg om vanaf augustus 2012 alle wedstrijden van de UEFA Champions League uit te zenden. Dat zijn er in totaal 146 per seizoen. 128 wedstrijden zullen in Vlaanderen exclusief op Belgacom TV te zien zijn. Net zoals bij de Jupiler Pro League, zal Belgacom ook een Multi Live uitzenden van de speeldagen, waardoor abonnees het beste van alle wedstrijden van de UEFA Champions League live bekijken. Ook zullen de Belgacom TV-klanten met een abonnement op het voetbalaanbod de wedstrijden kunnen bekijken op hun pc, Mac, tablet of smartphone.

Advertenties

4 Reacties to “UEFA Champions League komende 3 jaar op 2BE en Belgacom 11”

 1. Glenn said

  abonnees, met andere woorden, veel geld betalen omdat ze eindelijk eens iets goed toevoegen aan hun zenderaanbod. Triestige zaak.

 2. William said

  Ze zijn helemaal verkeerd bezig nij Belgacom. Geen uitbreiding zenderaanbod. Een zendertje met een basketbalwedstrijd dat is het dan

 3. reggi said

  Is er spaanse competitie te bekijken op belgacom ? indien ja vanaf wanneer ?

 4. dtvfan said

  Beste Reggi

  De Spaanse competitie is te bekijken vanaf volgend seizoen op Belgacom TV. In de komende maanden zal over het exacte aanbod meer informatie beschikbaar komen.

  Met vriendelijke groeten

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: