Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • maart 2012
  M D W D V Z Z
  « Feb   Apr »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  262728293031  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Realityreeks “Op weg naar 1e” vanaf 5 april op Belgacom 11

Posted by dtvfan op 31 maart 2012

Belgacom 11Op donderdag 5 april om 20 uur zendt Belgacom 11 de eerste aflevering van de nieuwe realityreeks ‘Op weg naar 1e’ uit. Dat meldt Belgacom. Centraal in deze uitzending staan drie voetbalclubs uit tweede klasse: Charleroi, Eupen en Waasland-Beveren. In april en mei zal Belgacom TV namelijk de thuiswedstrijden van deze drie voetbalclubs en Antwerp rechtstreeks uitzenden en wil met de realityreeks de kijker een intieme kijk bieden op de clubs, hun strijd om de titel en ultieme promotie naar eerste klasse.

De afleveringen volgen de centrale personages die betrokken zijn bij de club. Van Mehdi Bayat, commercieel directeur van Charleroi, tot Nadine, zowel conciërge van het stadion als tweede moeder van de spelers. Ook het emblematische koppel van Eupen, José en Federica Espinal, Wolfgang Frank, het personeel van de club, secretaresse Samantha kregen in deze serie een rol. Maar de hoofdrol is uiteraard weggelegd voor de spelers. De rode draad doorheen elke aflevering is de match van de week, van de voorbereiding van de wedstrijd door alle hoofdrolspelers tot de blijdschap of de ontgoocheling na het laatste fluitsignaal.

Bruno Chauvat, Executive Vice-President Strategy & Content: ““Op weg naar 1e” is een nieuw realityprogramma dat zeer innoverend is en het is ook een ideale gelegenheid om onze abonnees, al dan niet voetballiefhebbers, te laten kennismaken met het reilen en zeilen van de clubs van tweede klasse. Het is dankzij het samenwerkingsverband tussen Belgacom en de clubs van Charleroi, Eupen en Waasland-Beveren dat wij het titelkampioenschap in beeld hebben kunnen brengen.”

De reeks is vanaf 5 april exclusief op Belgacom 11 te volgen. Elke week worden er drie afleveringen uitgezonden die gratis beschikbaar zijn in de op Op Aanvraag-catalogus van Belgacom TV, op http://www.belgacom11.be en op TV Overal. Bovendien beschikt elke club over een eigen minisite en een eigen Facebookpagina, zodat de toeschouwers op elk ogenblik informatie kunnen vinden over de uitzending.

De eerste drie afleveringen worden op 5 april exclusief uitgezonden op Belgacom 11:
– 20.00 uur Waasland-Beveren
– 20.30 uur Charleroi
– 21.00 uur Eupen

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: