Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2012
  M D W D V Z Z
  « Jan   Mrt »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

 • Advertenties

Eurosport voortaan ook in het aanbod van TV Overal

Posted by dtvfan op 14 februari 2012

EurosportDe Nedelandstalige en Franstalige versie van Eurosport zijn voortaan beschikbaar in het zenderaanbod van TV Overal. Dat melden Eurosport en Belgacom die beiden een uitbreiding van hun distributieafspraken zijn overeengekomen. De deal heeft naast de toevoeging van beide versies van de sportzender bij TV Overal ook betrekking op Eurosport 2 NL, die sinds 4 november vorig jaar beschikbaar is bij Belgacom TV.

Met TV Overal kunnen Belgacom TV-abonnees via de settopbox op TV, een draadloze Wi-Fi internetverbinding of 3G netwerk op hun laptop, PC, smartphone of tablet naar de tv-zenders van TV Overal kijken. Eurosport NL en Eurosport FR behoren sinds vandaag ook tot het zenderaanbod van TV Overal.

Het totale Eurosport-aanbod op Belgacom TV bestaat door deze deal uit: Eurosport NL, Eurosport NL HD, Eurosport 2 NL, Eurosport FR, Eurosport FR HD, Eurosport 2 FR en Eurosport On Demand.

Danny Menken, managing director van Eurosport Benelux: “Fantastisch dat we onze samenwerking met Belgacom hebben kunnen uitbreiden. De opname van Nederlandstalig Eurosport 2 door Belgacom laat zien dat de lancering van een Nederlandstalige versie een juiste beslissing was. Operators zien er een duidelijke meerwaarde voor hun klanten in. De opname van Eurosport en Eurosport France in hun TV Overal biedt ons daarnaast een buitenkans om de Belgische sportliefhebber nóg beter te bedienen.”

Stéphanie Rockmann, VP Content Acquistion & Sourcing bij Belgacom: “Wij zijn verheugd aan onze klanten te kunnen meedelen dat we vanaf nu Eurosport in een Nederlandse versie kunnen aanbieden, ook via TV Overal. Dit laat hen toe de grootste sportevenementen te bekijken waar en wanneer ze willen.”

Advertenties

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: