Digitale TV Weblog

Nieuws en info over digitale tv (2008 – 2016)

 • Het archief

 • februari 2012
  M D W D V Z Z
  « jan   mrt »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  272829  
 • Categoriëen

 • Overname artikels

  Indien u een artikel van Digitale TV Weblog gedeeltelijk of geheel overneemt, vragen wij u bij een gedeeltelijke overname de bron te vermelden en bij een volledige overname de bron te vermelden en een link naar het desbetreffende artikel te plaatsen.
  Alvast bedankt.

Nederlandse kabelmaatschappij UPC voegt Net gemist toe

Posted by dtvfan op 4 februari 2012

Net GemistDe Nederlandse kabelmaatschappij UPC heeft gisteren Net gemist van de VRT toegevoegd aan het VOD-aanbod. Hiermee kunnen de Nederlandse abonnees van UPC programma’s van Eén, Canvas en Ketnet tot 7 dagen na uitzending (her)bekijken. Het is voor het eerst dat Net Gemist van de VRT in het buitenland beschikbaar komt. In Vlaanderen is Uitzending Gemist van de NPO (Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3) nog niet beschikbaar. Daarnaast heeft UPC ook BBC Entertainment on Demand toegevoegd, waarmee ook programma’s van de Engelstalige zender kunnen (her)bekeken worden.

2 Reacties to “Nederlandse kabelmaatschappij UPC voegt Net gemist toe”

 1. William said

  Zoals altijd loopt Vlaanderen flink achter wat zoiets betreft. Ook als er nieuwe NL talige kanalen gelanceerd worden zoals nu de HBO kanalen in Nederland, dan is er van de aanbieder helaas geen interesse om deze ook in Vlaanderen aan te bieden. Vaak lijkt het wel of we voor vele mediagroepen gewoon niet bestaan. Het duurde ook jaren voor Discovery networks in Vlaanderen beschikbaar kwam in Nederland was dat ondertussen al een jaar of tien te zien. Zelfde geld ook voor Comedy Central overal beschikbaar, maar niet in Vlaandren.

 2. misschien dat ze geen uitzendrechten hebben voor belgie,en dus niet kunnen aangeboden worden hier.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
%d bloggers liken dit: